Samsung Galaxy S24 ve Galaxy AI için merakla beklenen tarih belli oldu

Samsung, 17 Ocak'ta gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliği öncesinde önemli bilgileri paylaştı. Bu etkinlikte Galaxy S24 serisi tanıtılacak ve aynı zamanda geniş kapsamlı bir duyuru ile "Galaxy AI" hakkında bilgiler verilecek.

Güncelleme:

 Samsung, dünya genelinde başlatılan kampanyalarla yapay zeka teknolojisini tanıtmaya başladı.

Tanıtım kampanyasında Galaxy S24 serisi cihazlar öne çıkmıyor, ancak S24 serisinin Galaxy AI özelliklerine sahip ilk akıllı telefon serisi olması bekleniyor. S24, S24+ ve S24 Ultra'nın, yapay zeka ve NPU destekli bir deneyim sunacağı ifade ediliyor. Yapay zeka desteği, özellikle kamera ve uygulama kullanımında önemli bir rol oynayacak.

Daha akıllı ve kişiselleştirilmiş deneyim

Samsung, yeni cihazlarında yapay zekaya odaklanma eğiliminde. Şu an için Galaxy AI'ın yetenekleri belirsiz olsa da, bir sohbet botu gibi ChatGPT benzeri bir yapının olabileceği düşünülüyor. Samsung, cihaz içindeki uygulamaları Galaxy AI ile uyumlu hale getirme yolunda adımlar atabilir.

Daha önce sızan bilgiler, şirketin Gauss AI adlı bir teknoloji geliştirdiğini gösteriyor. Özellikle Galaxy S24 Ultra'da yer alacak olan cihaz içi yapay zeka, kullanıcılara daha akıllı ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmayı hedefliyor. Yapay zeka desteği, kullanıcı ihtiyaçlarına hızlı ve etkili bir şekilde yanıt verme amacını taşıyor.

Etiketler Samsung
Yorumlar
Kalan Karakter 800