Lamborghini tutkunlarına özel: Redmi K70 Pro tanıtıldı

Redmi, K70 serisini tanıtarak üç yeni modelle karşımıza çıktı. K70E, K70 ve K70 Pro modellerini içeren bu seriye, Redmi, özel bir Lamborghini temalı Pro modelini ekleyerek dikkatleri üzerine çekti. İşte Redmi K70 Pro'nun tüm özellikleri ve tasarımı...

Redmi'nin Lamborghini ile işbirliği yaparak ortaya çıkardığı yeni K70 Pro Gaming versiyonu, dün tanıtılan K70 ailesine eklenmiştir. Redmi, özellikle otomobil tutkunlarını memnun edecek bir tasarıma sahip olan Lamborghini temalı Redmi K70 Pro Automobili Lamborghini Squadra Corse Edition'ı tanıttı.

Lamborghini temalı K70 Pro, aslında K70 Pro modelinden özellik açısından pek farklılık göstermiyor. Ancak tasarım açısından dikkat çekici özelliklere sahip. Arka kapağın tasarımı, araç kaputunu andıran bir görünüme sahiptir ve kamera grubunda da bazı tasarım değişiklikleri bulunuyor. 

Lamborghini tutkunlarına özel: Redmi K70 Pro tanıtıldı resim: 0

Redmi, Lamborghini'nin ikonik tasarımını yansıtmak adına kapak üzerine özel olarak eklediği Lamborghini logosu ile dikkat çekiyor. Ayrıca, Lamborghini'nin sıkça kullandığı sarı ve yeşil renk seçenekleri, bu özel sürümde de kendini göstererek iki markanın ortaklığını başarılı bir şekilde yansıtıyor. Cihazın 24 GB RAM bellek ve 1 TB depolama kapasitesi, oyun deneyimini zirveye taşıyor.

Etiketler Redmi
Yorumlar
Kalan Karakter 800