Instagram'a Foursquare benzeri özellik! Nasıl kullanılacak?

Gelen son bilgilere göre, Instagram' a Foursquare benzeri bir özellik eklenecek. İşte detaylar...

Güncelleme:

Instagram, hikayeleri Snapchat'ten, Reels özelliğini TikTok'tan aldı ve en sonunda da Twitter'ı doğrudan kopyalayarak Threads adlı bir uygulama geliştirdi. İşte bu Threads uygulaması ile birlikte Meta ana şirketi, Instagram'a yeni bir özellik ekledi.

Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar, Instagram'ın sohbet bölümünde geliştirici duyurularını görüntüleyebilir ve buradan platforma gelecek yeni güncellemeleri takip edebilirler. Hatta bu duyuruları doğrudan Instagram CEO'su Adam Mosseri'den alabilirler.

Yeni gelen özellik ise bizi Foursquare günlerine geri götürecek türden! Artık Instagram notlarında konum bildirimi yapabileceksiniz.

Instagram'a Foursquare benzeri özellik! Nasıl kullanılacak? resim: 0

Adam Mosseri’nin gönderdiği güncelleme duyurusunda şunları paylaştı: 

“İnsanların Notlar kısmında yer bildirmesini sağlayacak bir özellik test ediyoruz. İnsanlar Notları; düşüncelerini, nasıl hissettiklerini ve dinledikleri müzikleri paylaşmak için kullanıyorlar. Nerede takıldığınızı, ilham kaynağı mekanları ziyaret etmenizi ve daha fazlasını sağlamayı kolaylaştırmak istiyoruz.

Bu özellik için çok heyecanlıyım çünkü nerede olduğumu Notlar kısmından paylaşmak benim favori aktivitelerimden biri.” (Shiftdelete)

Etiketler Instagram
Yorumlar
Kalan Karakter 800