Kadına Her Zaman Değer Veren Sigorta
Hayatın baharı diyebileceğimiz güzel günleri yaşarken kendimizi tüm ihtimallere karşı hazırlamalıyız. BNP Paribas Cardif kadınların her zaman yanında olan bir sigorta tasarladı.
Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Paradurumu'na abone olun
Paradurumu'na Google News'te abone olun
Abone OlBNP Paribas Cardif Türkiye’nin sigorta çözümlerindeki uzmanlığı ile ihtiyaca yönelik geliştirilen bu sigorta türünün adı “Kadına Değer Sigortası”. Bu sigorta kadınlara özel kanser türlerine karşı güvence sağlayarak kadın sağlığını korumaya destek oluyor.
18-0 yaş arasındaki kadınları teminat altına alan Kadına Değer Sigortası, göğüs kanseri, rahim kanseri, rahim ağzı kanseri ve yumurtalık kanseri gibi kadın hastalıklarına bağlı kanser türlerinden biri için teşhis konulduğunda sigortalıya ödeme yaparak, vefat durumunda ise sigortalının kanuni mirasçılarına ödeme yaparak finansal destek sağlıyor. Öte yandan kanser teşhisinde uygulanan mamografi gibi tetkiklerle ilgili yönlendirme, psikolojik danışmanlık, diyetisyen ve beslenme danışmanlığı hizmetleriyle manevi olarak da kadınları destekliyor.
Kadın Kanserlerine Özel Sigorta
BNP Paribas Cardif Türkiye CEO’su Cemal Kişmir, “Kadın kanserlerinin son yıllarda dünyada ve ülkemizde çok hızlı yayıldığını gözlemliyoruz. Son raporlara göre 2030 yılında kadınlarda kansere bağlı ölüm sayısının dünya genelinde .
milyona ulaşması bekleniyor. Bu veriler doğrultusunda Kadına Değer Sigortası’nın önemli bir ihtiyacı karşılayacağını düşündük. Ürünümüzle risk grubuna giren kadınları, kadınlara özel kanser türlerine karşı güvence altına alıyoruz. Öte yandan kanser tedavisi maddi olduğu kadar manevi olarak da yıpratıcı bir süreç. Bu gerçeği de göz önünde bulundurarak kadınlara tam destek sağlamak amacıyla verdiğimiz bilgilendirme ve danışmanlık hizmetleriyle sürecin psikolojik olarak da daha rahat ve sağlıklı ilerlemesini hedefliyoruz. Böylece kadın sağlığının korunması noktasında kadınları maddi ve manevi destekleyerek çok boyutlu bir koruma sağlamış olacağız.” dedi.