Ziraat Bank, 2500 TL’ye Kadar Ödeme Yapacağını Duyurdu! İşte Kampanya Şartları!

Son zamanlarda yapmış olduğu kampanyalarla dikkatleri çeken bankalar listesinin en başında yer alan Ziraat Bank, yepyeni bir kampanya tüketicilerin karşısına çıktı. Banka yeni kampanyası kapsamında 2.500 TL Bankkart Lira kazanma fırsatından sunuyor.

Güncelleme:

Ziraat Bank’ın resmi web sitesinde Ziraat Mobil’den müşteri olan yeni müşterilerine yapmış oldukları alışverişlerde Toplam 2.500 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı sunacağını duyurdu. “Peki, kampanya koşulları neler? 2500 TL Bankkart lira kampanyası ne zamana kadar devam edecek? Kampanyaya katılım nasıl gerçekleşecek?” gibi soruların yanıtları ve daha fazlası işte sizlerle…

2.500 TL Bankkart Lira Kampanya Koşulları Neler?

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre kampanya koşulları şu şekilde;

  • 1 Eylül 2024-31 Ekim 2024 tarihleri arasında Ziraat Mobil'den Ziraat Süper Şube müşterisi olan ve Bankkart Kredi Kartı başvuruları onaylanan banka müşterilerine, Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile Bankkart üye işyerlerinde Bankkart POS'undan tek seferde gerçekleştirecekleri her 1.000 TL ve üzeri alışverişe 250 TL, toplam 2.500 TL Bankkart Lira hediye edileceği bilgisi yer alıyor.
  • İlgili kampanya, 1 Eylül 2024-31 Ekim 2024 tarihleri arasında Ziraat Mobil'den Ziraat Süper Şube müşterisi olan banka müşterileri için geçerlidir.
  • Kampanyaya Bankkart Mobil üzerinden katılım sağlanması gerekmektedir.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması ve kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Ziraat Mobil üzerinden tamamlanması gerekmektedir.
  • Kampanya kapsamında müşteriler 31.10.2024 tarihine kadar teslim edilen ve kullanıma açılan kredi kartları ile 31.10.2024 tarihine kadar Hediye Bankkart Lira fırsatından yararlanabilecek.
  • Kampanyaya dahilinde yapılan alışveriş işlemlerin iade edilmesi durumunda yüklenen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Bankkart Kumbara'da yeterli Bankkart lira bulunmaması durumunda ise kalan tutar kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanyaya Katılım Nasıl Gerçekleşebilir?

Kampanya katılım için Ziraat Bank müşterisi olmak isteyen kişiler, Ziraat Mobil aracılığıyla "Müşterimiz Olun" butonunu tıklayarak gerçekleştirebilir.

Kampanya ile ilgili daha kapsamlı bilgileri bankanın resmî web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
Kalan Karakter 800