Yapı Kredi'den yeni kampanya: Yaşı oranında indirim fırsatı!

Yeni yılda yapılan zamlarla birlikte alım gücü düşen vatandaşın aynı zamanda nakit ihtiyacı da aynı oranda artış gösteriyor. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaş bankaların sunmuş olduğu kredilere yönelirken, politika faizinin artması ile kredi faizlerinin de etkilenmesi vatandaşı mahrum bırakıyor.

Alım gücü zorluğu yaşayan vatandaş bankaların yapmış olduğu geri iade kampanyaları ile daha fazla alışveriş yapma ya da yaptığı alışverişi daha ucuza getirme imkanı kazanıyor. Bu konuda bankalar da yeni kampanya çalışmalarına devam ediyor.

Yapı kredi’ nin dev kampanyası

Yeni yılın ilk ayının bitmesine sayılı günler kala bankaların gelecek kampanyaları merakla bekleniyor. Ocak ayı bitmesine sayılı günler kala bankalar uyarılarını sürdürüyor.Ve bankalar da bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Yapı kredi bankası da müşteri kazanmak amacı ile sağladığı desteklere kampanyaları ile yenilerini ekliyor. Yapı kredi bankası tarafından mobil aracılığı ile müşteri olan vatandaşlara belirlenen şartları taşıması durumunda indirim uygulaması yapılıyor.

Yaşı oranında indirim kampanyası

Ülkemizde uzun zamandır görülmeyen ve sayılı bankaların uyguladığı bir kampanya olan yaşı oranında indirim kampanyası ile ödeme tutarının 600 tl ‘ye çıkabileceği hesaplanıyor.

Yapı kredi bankası, hesap ve kredi kartı bulunmayan yeni müşterinin faydalanabileceği geri ödeme kampanyası için mobil üzerinden başvuru yapanları kabul edecek. Kredi kartı başvurusu yaparak onay alması halinde müşteriye ilk alışverişinde 600 tl indirim uygulanacak.

Kampanya’nın şartı olarak 31 ocak’a kadar kredi kartı ile alışveriş yapma zorunluluğu bulunmaktadır.

Banka tarafından hesaplanmış olan iade tutarı, yaptığınız ilk alışveriş tutarından yaşınızın yüzdesel oranı kadar kredi kartınıza iade yapılması olarak hesaplanmıştır. Banka tarafından yapılan bir örnek hesaplama şeklinde''1993 yılında doğmuş olmanız ve 2.000 TL’lik bir alışveriş yapmanız durumunda 600 TL (alışverişinizin %30’u) alışveriş yaptığınız kredi kartına iade edilecektir.'' ifadesi ile  açıklanmıştır. Yapılmış olan geri iade kampanyasının 2.000 tl ve üzeri alışverişlerde geçerli olacağı da belirtilmiştir.

 

 

Yorumlar
Kalan Karakter 800