Xiaomi’nin POCO X6 Neo’nun özellikleri ve tasarımı tüm dikkatleri çekti!

Satışa sunulmasına sayılı günler kala açıklanan POCO X6 Neo modelinin tasarımı ve özellikleri tüm dikkatleri üzerine çekti. İşte sizlerle Xiaomi’nin POCO X6 Neo global telefonun tanıtım tarihi ve özellikleri...

Güncelleme:

Firma tarafından son satışa sunulan, POCO X6 ailesi ile ilgili yeni bilgiler teknoloji gündemini etkisi altına aldı. POCO X6 ailesiyle ilgili gelmeye devam eden bilgilere göre, Çinli firma serisine “X6 Neo” adlı modeliyle devam edeceği bilgisi yer alıyor. X6 Neo için ise geri sayıma başladı

POCO X6 Neo son tanıtım tarihi bilgisine ulaşıldı!

Şirkete yakın kaynakları tarafından verilen bilgiler ve teknoloji dünyası tarafından yayınlanan bilgilere göre POCO X6 Neo, modelin, geçen sene satışa çıkan Redmi Note 13R Pro ile benzer özelliğe sahip olacağı beklendiği bilgisi yer alıyor.

Çinli markalar arasında yeniden markalanma olayı, düşünüldüğünde, yeni akıllı telefonun Redmi Note 13R Pro ile benzer özelliğe sahip olacağı yönünde beklentiler. Ortaya atılan yeniden markalanma iddialarını doğruluyor gibi görünüyor.

Bu durumda da, geçtiğimiz yıl kasım ayı içerisinde tanımı yapılan, POCO X6 Neo‘nun, son olarak bu ay tanıtılması bekleniyor.

Redmi Note 13R Pro’nun teknik özellikleri nedir?

İki cihaz arasında büyük oranda benzer tasarım ve teknik özellik olabileceği beklentisi, Redmi Note 13R Pro’nun yeniden markalanmış sürümü olması beklentisi nedeniyle, fikir amaçlı, Redmi Note 13R Pro’nun teknik özellikleri aşağıda yer alıyor.

EKRAN: 6,67 inç FHD/ OLED, 120 Hz tazeleme hızı, Delikli ekran

PARLAKLIK: 1.000 nit’e

KONTRAST ORANI: 5.000.000:1

DOKUNMA ÖRNEKLEME HIZI: 2160 Hz

PWM KARARTMA HIZI: 1920 Hz

İŞLEMCİ: MediaTek Dimensity 6080, 6 nm mimari

GPU: Mali-G57 MC2

RAM: 12 GB LPDDR4x

ÖN KAMERA: 16 Megapiksel

DEPOLAMA: 256 GB UFS 2.2

PİL KAPASİTESİ: 5.000 mAh

ŞARJ HIZI: 33W hızlı şarj

İŞLETİM SİSTEMİ: Android 13 tabanlı MIUI 14

RENK SEÇENEĞİ: Gece Yarısı Siyahı, Zaman Mavisi, Sabah Açık Altın

Yorumlar
Kalan Karakter 800