THY, yüzde 40 İndirim Bilet Kampanyası Başladı! İşte Bilet Almanın Şartları

Türk Hava Yolları’ndan (THY) Temmuz ayından Eylül ayı sonuna kadar devam edecek, yüzde 40 indirim kampanyasını duyurusu geldi. İndirimli uçak bileti kampanya detayları işte sizlerle...

Güncelleme:

THY’den İndirim Kampanyası Geldi!

Türk Hava Yolları, 01 Temmuz ila 30 Ağustos 2024 tarihleri arasında tatilini yurt dışında geçirmek isteyenler kişiler için yepyeni bir kampanya duyurusu geldi. THY tarafından yayınlanan kampanya duyurusuna göre kampanya detayları şu şekilde;

Türk Hava Yolları tarafından yayınlanan kampanya detaylarına göre, Turkish Airlines Holidays ile Fransa, Avusturya, Hollanda, Almanya, İsviçre, İspanya ve İtalya’da bulunan seçili noktalara uçuşları için 40’a varan indirim sunacağı bilgisi yer alıyor.

Uçuş biletini, Turkish Airlines Holidays ile Basel, Viyana, Amsterdam, Marsilya, Cenevre, Zürih, Paris, Nice, Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Köln, Barselona, Malaga, Katanya, Palermo, Napoli, Roma destinasyonlarına “www.turkishairlinesholidays.com” web adresi üzerinden yapılacak rezervasyonlar ile alan kişiler, söz konusu biletlerini yüzde 40’a varan indirimlerle alabilecekler.

THY’den yapılan açıklamaya göre kampanya, 01 Temmuz ila 30 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak olan rezervasyonlarda, konaklamanın 01.07.2024-31.10.2024 tarihleri arasında olması koşuluyla geçerlidir.

www.turkishairlinesholidays.com web adresi üzerinden yapılacak  rezervasyonlar doğrultusunda indirim fırsatı sunulacak.

Yorumlar
Kalan Karakter 800