Şok Marketlerinde Dev İndirim! İPhone Almak Hiç Bu Kadar Uygun Olmamıştı!

Dünyanın en çok satan akılı telefonu İPhone yoğun talep görmeye devam ederken, ŞOK marketler zincirlerine kaçırılmayacak fiyatlarla geliyor. Bu fiyata bu telefonu kaçıran çok üzülür. İşte İPhone kampanya detayları…

Güncelleme:

Şok market müşterilerine özel kampanyalar düzenleyerek dikkatleri çekmeye devam ediyor. O tarihte müşterilerine hem PS5 hem de İPhone almak için büyük avantaj sunan ŞOK marketler zincirinin kampanya kapsamında yer alan tutarlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz…

İPhone ŞOK Marketlerinde Ne Kadara Satılacak?

Türkiye’de çok satan akıllı telefonlar arasında olan Apple'ın iPhone 11 modeli 10 Ağustos 2024 tarihinde şu fiyatlar üzerinden satışa sunulacak.

iPhone 11 eski bir model olarak görülse de bu model, dünyanın en çok satan 10 akıllı telefonlarından birisi haline geldi. Türkiye'de oldukça fazla talep gören iPhone 11, yazılım güncellemelerini almaya devam ediyor. İOS 18 güncellemesiyle yeni özellikleri de alacak ve 10 Ağustos’ta ŞOK marketlerinde satılacak olan iPhone 11, 64 GB White model Türkiye’de 23 bin TL civarında satılırken, 21.999 TL’den indirimli bir fiyatla satışa sunulacak.

PS5 ŞOK Marketler Zincirinde Ne Kadara Satışa Sunulacak?

Şok marketler zincirinde; Sony PS5 Slim 1TB Dijital Konsol 20.499 TL fiyatla satışta sunulacak.

Aynı katalogda Samsung 55 inç 4K Ultra HD Smart LED TV, 23.699 TL, daha büyük ekranlı 65 inç modeli ise 26.999 TL’ye satılacak.

Yorumlar
Kalan Karakter 800