O Kentte Emeklilere Özel Yüzde 20 indirim sağlanacak!

Emekliler için uygulanan ayrıcalıklı hizmetler hız kesmeden devam ederken, o kentte emekliler sosyal tesislerden yüzde 20 indirim, 65 yaş üstüne de ücretsiz ulaşım üstelik halk ekmekleri ise 4 liradan satılacak. Detaylar işte sizlerle...

Güncelleme:

Büyükşehir Belediyeleri’nin emekliler için uyguladığı özel indirimler devam ederken, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü’nden Erzurum’da ikamet eden vatandaşlara müjde geldi! Erzurum Büyükşehir Belediyesi emeklilere destek olmaya devam ettiklerini ifade ederek, emeklilere birbirinden farklı özel hizmet sunduklarını açıkladı.

Sosyal Tesislerde yüzde 20 indirim!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle emekliler, Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait sosyal tesislerinden indirimli faydalanabileceklerini açıklayarak, söz konusu protokol ile birlikte emekliler, sosyal tesislere gittiklerinde kartlarını gösterip, sosyal tesislerde sunulan hizmetlerden yüzde 20 indirimli faydalanabileceklerini duyurdu.

Emeklilere faydalı hizmetler sunabilmek adına çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini dile getiren Sekmen dünyada büyük ekonomik sıkıntıların yaşandığına dikkat çekerek, bu anlamda emeklilere destek olmak amacıyla SGK, Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanlığı ile AK Parti İl Başkanlığı koordinatörlüğünde çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Emeklilere Özel Hizmet Sunulacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle emekliler, kent merkezinde bulunan 35 sosyal tesisten, yüzde 20 indirim yararlanacağını açıklayan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ayrıca Halk Ekmeğini 4 liradan yıl sonuna kadar satışına devam edeceğini duyurdu.

Emekliler için çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Sekmen, emeklilere ulaşımlarda, 65 yaş ve üstü bedava hizmet sunmaya devam ettiklerini belirtti.

Sekmen konuşmasının devamında ise, emeklilere gezi hizmeti verebilmek adına yeni projelerinin olduğunu dile getirdi.

SGK İl Müdürü Nizamettin Durmuş ise yapmış olduğu açıklamasında, emeklilerin daha refah hayat sürmesi adına çalışmalara yaptıklarını ve yapamaya devam ettiklerini dile getirerek, kamu kurumlarının yanı sıra özel sektörde emeklilere çeşitli avantajların sağlandığını belirtti.

Yorumlar
Kalan Karakter 800