Milli Emlak; Birçok Şehrinde Uygun Fiyata, Tarla, Arazi, Bağ ve Bahçe Satışları Yapılacağını Duyurdu

Milli Emlak, İstanbul, Ankara başta olmak üzere, Türkiye’nin farklı şehirlerinde uygun fiyata Tarla, Arazi, Bağ ve Bahçe satışlarının başladığını duyurdu. Yayınlanan duyuruda 10 bin TL’ye tarla satışlarının yapılacağı dikkatleri çekti. Ayrıntılar işte sizlerle…

Güncelleme:

Son dönemlerde, uygun fiyata arsa, arazi, tarla, bağ bahçe satışları yaparak vatandaşların dikkatini çeken Milli Emlak, çok sayıda arazi, tarla, bağ ve bahçelerin ihale usulü ile satışa sunulacağını duyurarak yine dikkatleri çekti. Peki söz konusu taşınmazlar nerede? Arsa tarla, arazi bağ ve bahçe satışları için teminat bedeli ne kadar?

“Hazine'ye Ait Taşınmazlar, İhale Usulü ile Satışa Sunulacak”

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Hazine'ye ait taşınmazlar, ihale usulü ile satışa sunulacağını açıklayarak, taşınmazlarla ilgili bilgileri tek tek aktardı. Milli Emlak tarafından yayınlanan duyuruya göre, söz konusu taşınmazların 8 bin TL'den başlayan arazi, 10 bin TL'den başlayan tarla ve 36 bin TL'den başlayan bağ ve bahçe şeklinde olacağı bilgisine ulaşılırken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından ihale usulü ile satışa çıkartılacağı bilgisine ulaşıldı.

Milli Emlak İlanlarına Nasıl Ulaşabilirim?

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin çeşitli illerinde Hazine'ye ait çok sayıda arsa, arazi ve konut alanını satışa sunarak özellikle dar gelirli ailelere büyük avantaj sağlıyor. “Peki bu ilanlara nasıl ulaşabilirim?” Diyorsanız eğer bu soruyu kısaca şu şekilde açıklayabiliriz.

İhale satışlarıyla ilgili bilgi almak istiyorsanız eğer, “https://www.milliemlak.gov.tr/#/arama” linke giriş yapmanız, daha sonra karşınıza çıkan ekranda yer alan arama kısmına tercih etmiş olduğunuz il/ilçeyi yazmanız, ardından ilan tipini seçerek arama yapmanız durumunda o il veya ilçede bulunan tüm satışlar ekrana gelecektir.

Karşınıza çıkan erkanda arsa, arazi, tarla, bağ veya bahçenin ölçümlerine ve aynı zamanda da ihale şartlarına ulaşım sağlayarak ihale başvursunda bulunabilirsiniz.

Yorumlar
Kalan Karakter 800