Kızılay, Memur Alımı İlanı Yayımladı! İşte Başvuru şartları

Kızılay bünyesine memur alımı yapılacağı duyuruldu! “Peki memur alımları hangi kadrolarda yapılacak? Başvuru şartları neler? Başvuru işlemleri nereye ve nasıl yapılabilir?” gibi soruların yanıtları işte sizlerle...

Güncelleme:

Kızılay, memur alımı ilanı ile birlikte, Kızılay bünyesinde yaşanan memur eksikliği gidermek adına, Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda” istihdam sağlamak üzere “Müfettiş Yardımcısı” alımı yapılacak. Söz konusu ilana göre adaylardan aranan şartlar ve başvuru bilgisini haberimizin devamında bulabilirsiniz...

Memur Alımları İçin Talep Edilecek Şartlar Neler?

Kızılay Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda” istihdam sağlamak üzere “Müfettiş Yardımcısı” alımı yapılacak kadro için genel ve özel nitelikler şu şekilde;

Başvuru İçin Genel Şartlar:

  • İyi düzeyde MS Office programları kullanması ve İleri düzeyde İngilizce bilmesi (okuma, yazma, konuşma) aranan genel şartlar arasındadır.
  • Adayların, kriz yönetimi ve risk yönetimi becerisine sahip olması ve aynı zamanda da İş birliği ve takım çalışmasına yatkın olması gerekmektedir.
  • Her bir adayın etkili iletişim becerisine sahip olması, Planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş olması da aranan şartlar arasındadır.
  • Tüm bunlara ek olarak B sınıfı sürücü belgesine sahip olması ve aktif araç kullanabilmesi gerekmektedir.
  • Adayların, seyahat engeli bulunması ve yazılı sınavın yapılacağı 21 Eylül 2024 tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olması şartını karşılaması gerekmektedir.
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.

KPSS Şartı:

  • 2022 veya 2023 yıllarında yapılan KPSS den, KPSSP17, KPSSP18, KPSSP22, KPSSP23, KPSSP27, KPSSP28, KPSSP47, KPSSP48 puan türlerinden 70 ve üzerinde puan alması gerekmektedir.
  • KPSS puanı ile 100 kişi içerisinde bulunması şartı bulunmaktadır.

Başvuruları İşlemleri Nereye ve Nasıl Yapılabilir?

Kızılay Memur alım ilanı kapsamında yayınlanan ilana başvuru yapmak isteyen adaylar, başvurularını aşağıda belirtilen şartları altında gerçekleştirebilir.

Son Başvuru Tarihi: 16 Ağustos 2024

Sınav Tarihi: 21 Eylül 2024 Cumartesi Saat: 10.00

Sınav Yeri: Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi

Sınav Adresi: Emek Mah. Bişkek Cad. 6. Cad. (Eski 81. Sokak) No:2 06490 Çankaya/ANKARA

Yorumlar
Kalan Karakter 800