Kendi evini yapmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat! Arsalar 596 bin TL’den satışa çıktı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 51 il için müjdeyi verdi! Kendi evini yapmak isteyen kişiler için uygun şartlar altında arsa satışları yapılacağı duyuruldu! Yüzde 25 peşin, peşin alımlarda indirim, 24 ay vade gibi fırsatlarla satışa sunulan arsalar ile ilgili bilgiler...

Güncelleme:

Arsa satışları 6 ilde yoğun talep gördü!

Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 51 ilde, 865 muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa çıkacağını yayınlayarak kamuoyuna duyurdu. Bakanlık, tarafından yayınlanan duyuruya göre, özellikle ev yapmak isteyen veya iş yerine uygun arsa arayan, İstanbul’da 31, Ankara’da 37, Malatya’da 139, Mardin’de 16, Samsun’da 113 ve Şanlıurfa’da 119 muhtelif arsa için yoğun talep olduğu bilgisi verilirken, Yüksek talep olan illerde katılım için başvurular başladığı bildirildi

Açık Artırma Tarihi Ne Zaman?

Bakanlık tarafından yayınlanan, Türkiye genelindeki 51 ilde, 865 muhtelif arsa dahilinde sunulan avantajlar şu şekilde;

Arsa satışları için başvuru yapacak adaylara, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı sunulacak. Ayrıca, yüzde 25 peşin ödemeli, 24 ay vade fırsatı sunulacak.

Başvuruların, online olarak gerçekleşeceği, arsa satışları için açık artırmalar 9-10-11 Temmuz günleri saat 10.30’da yapılacağı açıklandı.

Söz konusu açık artırma Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi Çankaya / Ankara ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Küçükçekmece / İstanbul’da yapılacak.

Açık artırmaya internetten üzerinden “emlakmuzayede.com.tr” adresinden teklif verilebilecek.

 

 

 

Yorumlar
Kalan Karakter 800