Kamu Bankasından Emeklilere Yeni Avantajlı Kampanya Duyurusu Geldi!

Bankalardan, emeklilere özel promosyon kararına ek olarak avantajlı birçok kampanya duyurusu gelmeye devam ederken, Sosyal Güvenlik Uzmanı, bir kamu bankasının, yeni kampanyası dahilinde, emeklilere özel HGS ve dijital para transferi ücretsiz olarak sunacağını duyurdu

Güncelleme:

Özel ve Kamu bankaları müşteri portföyünü genişletmek adına birbirinden farklı kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her ay farklı kampanyalar sunan bankalar arasında bir kamu bankasının arabası olan emeklilere yönelik kaçırılmayacak avantaj sunduğuna dikkat çeken Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz ayrıntıları tek tek paylaştı.

“Yeni Yeni Kampanyalar Yapılıyor”

CNN Türk’te yer alan habere göre, Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz, Özel ve Kamu bankaları müşteri portföyünü genişletmek adına birbirinden farklı kampanyalar düzenlediklerine dikkat çekerek, bir kamu bankasından gelen kampanya ile ilgili şu değerlendirmede bulundu.

Emeklilere promosyonun yanı sıra farklı avantajlar da sunulduğunu dile getiren, Yılmaz, “bir kamu bankası arabası olan emekliye HGS etiketinin ücretsiz olacağını duyurdu” açıklamasında bulunarak, “HGS etiketleri belirli bir bedel karşılığı alınıyor. Söz kampanya dahilinde ise bu bedel tamamen kampanyadan kaynaklı ücretsiz olmuş olacak” dedi.

Kampanya Detayları Neler?

Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz, kamu bankasının arabası olan emeklilere, HGS etiketini ücretsiz olarak sunduğunu açıklayarak, söz konusu etiketi devletin otoyol ve köprülerinde kullanabileceğini ve herhangi bir ücret ödemeyeceğini aktardı.

Yüklemenin alt limiti özellikle 1. Sınıf HGS’de 100 TL’den 175 TL’ye çıkacağı yönünde tahminde bulunan Yılmaz, “175 TL’ye yükseldiği zaman da, buradaki kamu bankasını tercih edildiği takdirde, HGS’de bu etikette ücretsiz olacağı için bu size avantaj olarak geri döneceğini söyleyebiliriz.” Dedi. Açıklamasında bankanın sunmuş olduğu indirimli kiralık kasalar dikkat çeken Yılmaz, kiralık kazalarda emeklilere özel yüzde 25’lik bir indirim olduğunu belirtti.

Emeklilere, EFT, FAST, havale ücretlerinde bankalar arasında kendi içlerine göre farklı farklı fiyatlandırmalar olduğunu kamu bankasında ise özel avantajlar sunulduğunu açıkladı.

Yorumlar
Kalan Karakter 800