İŞKUR; KPSS Şartsız Personel Alımlarına Devam Ediyor!

İŞKUR ilanlarında 81 il için birçok meslek gruplarında personel alımı ilanları yayınlanmaya devam ediyor. “Peki İŞKUR ilanlarına nasıl ulaşabilirim?” diyorsanız detaylar işte sizlerle…

Güncelleme:

Milyonlarca vatandaşa istihdam fırsatı sunan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) özellikle KPSS şartı olmadan büro memuru, aşçı, depo personeli ve güvenlik görevlisi gibi birçok unvanda ve ilde aktif ilanları devam ediyor. İŞKUR personel ilanları ile ilgili bilgiler haberimizin devamında…

İŞKUR Genel Personel Alımları İçin Başvuru Şartları Neler?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İş Gücü Uyum Programı (İUP) Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanı, Toplum Yararına programı (TYP) gibi birçok ilanla kamu kurum ve kuruluşları için ve kamu kuruluşların bağlı olduğu işletme-şirketler için ilanlar yayınlamaya devam ediyor. Bu ilanlara başvuru yapmak içinse bazı koşulları yerine getirmek gerekiyor. Bu koşullar ise şu şekilde;

İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlara başvuracak adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 yaşından büyük olması, Kamu haklarından mahrum olmaması, Herhangi bir sağlık sorunu veya askerlikle ilişiği bulunmaması gibi temel şartlar aranacaktır.

İŞKUR İlanlarına Nasıl Ulaşılabilir?

İŞKUR üzerinden işlemler yapıp, yayınlanan ilanları sorgulayabilmeniz için öncelikle İŞKUR kaydınızın bulunması gerekmektedir. İŞKUR kayıt işlemlerini ise  https://esube.iskur.gov.tr adresi üzerinde tamamlayabilirsiniz. Sisteme kaydolurken e-mail adresinizi ve telefon numaranızı doğru olması iş alım süreçlerinde önem teşkil etmektedir. Bu nedenle de kayıt işlemleri sırasında e-mail adresinizi ve telefon numaranızı doğruluğun kontrol edilmesi gerekmektedir.  Kayıt işlemlerini tamamlayan adaylar, aşağıda belirten yöntemlerle İŞKUR ilanlarına ulaşım sağlayabilir.

İŞKUR’un “https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx” adresine giriş yaparak

İŞKUR; KPSS Şartsız Personel Alımlarına Devam Ediyor! resim: 0

Aradığınız pozisyon, meslek, nitelik, beceri ve firma bilgisi, çalışma yeri, meslek, öğrenim durumu gibi bilgilerin hepsini ya da bir tanesini ekleyerek en altta sağ tarafta bulunan 'Ara' seçeneğine tıklayarak aradığı ilanlara ulaşabilirsiniz.

Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanları için “https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ “ adresine giriş yaparak ilanları inceleyerek kendinize en uygun ilanı bulabilirsiniz.

İŞKUR; KPSS Şartsız Personel Alımlarına Devam Ediyor! resim: 1

İş Gücü Uyum Programı (İUP) ilanları için “https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/IstIupArama.aspx” adresine giriş yaparak bulunduğunuz ili yazıp aramanız durumunda o ilde aktif ilan varsa karşınıza çıkacaktır.

Yorumlar
Kalan Karakter 800