İŞKUR; Farklı İllerde Farklı Kadrolarda 108.286 Personel Alımı Yapıyor! İşte O İlanlar

İŞKUR, temizlik görevlisi, büro memuru, bulaşıkçı, çocuk gelişimci, elektrikçi, şoför, servis elemanı, güvenlik, aşçı yardımcısı, depo işçisi…. Olmak üzere daha birçok unvanda personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte İŞKUR açık iş ilanları listesi ve başvuru ekranı…

Güncelleme:

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) milyonlarca vatandaşa istihdam fırsatı sunuyor! “Peki bu iş ilanlarına nasıl ulaşabilirim? Aktif iş ilanları nasıl öğrenebilirim? İŞKUR personel alım başvuruları nasıl yapılır? Başvuru şartları neler?” diyorsanız tüm sorularınızın yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz…

108.286 Personel Alımı

Ekim ayında da çeşitli kurumlarda ve farklı meslek alanlarında personel alımlarına devam eden İŞKUR’un aktif iş ilanlarına aşağıda yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz. Ancak başvuru yapmak için İŞKUR’a kaydolmanız gerekmektedir.

İŞKUR; Farklı İllerde Farklı Kadrolarda 108.286 Personel Alımı Yapıyor! İşte O İlanlar resim: 0

Ülke Genelinde İŞKUR Aktif İş İlanları

İş Arayan Kaydımı Nasıl Oluşturabilirim?

İŞKUR’a kaydolmak isteyen adaylar; T.C. kimlik numaranızı gösteren bir belge ile Kurum birimlerine şahsen başvurabileceği gibi ‘www.iskur.gov.tr’ üzerinden online "üye ol" bağlantısına tıklayarak veya "kısayollar" bölümünden "sistem / iş arayan üyeliği" bağlantısına tıklayarak gerçekleştirebilir.

İŞKUR; Farklı İllerde Farklı Kadrolarda 108.286 Personel Alımı Yapıyor! İşte O İlanlar resim: 1

Başvuru esnasında girmiş olduğunuz kimlik bilgileri kimlik paylaşım sisteminde doğrulanacaktır. Cep telefonu, elektronik posta adresi gibi iletişim bilgilerinizi ve belirlediğiniz şifreyi girerek kullanıcı kaydınızı tamamladıktan sonra sisteme giriş yapabilirsiniz. Bunun içinde kaydınızı yaparken tercih etmiş olduğunuz e-mail adresi veya cep telefonu numaranızın doğruluğundan emin olmanız önem arz etmektedir.

İş ilanlarını nasıl görebilirim?

Ana sayfada "iş ilanları" sekmesi tıklanarak iş ilanlarının listelendiği sayfaya ulaşarak size en uygun iş ilanı bulabilirsiniz.

İş ilanlarına nasıl başvurabilirim?

İş arayan girişi yaptıktan sonra "bana uygun işler" bağlantısına tıklayarak ulaştığınız ekrandan, özgeçmişinizde girmiş olduğunuz bilgilere göre, size uygun olan açık işleri listeleyebilirsiniz. Karşınıza çıkan ekranda "ara" sekmenine tıkladığınızda, size uygun işler sistemden sorgulanmış olacaksınız. Bu ekranda yer alan bilgileri kontrol ettikten sonra başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurunuzun durumunu takip etmek için ise, "başvurularım" sekmenini tıklayabilirsiniz.

Yorumlar
Kalan Karakter 800