İş Banka Hesabı Olan Bu Ay Çok Şanslı! Kartlara 7500 TL Yatacak!

İş Bankası kartına sahiplerine müjde! Banka ağustos ayında yapılacak harcamalara 7500 TL verecek. Bu kartlara sahip kullanıcılarına, kampanya kapsamında 7500 TL yatıracak. Kampanya detayları işte sizlerle...

Güncelleme:

Yapmış olduğu kampanyalarla her zaman ön planda olan İş Bankası, ağustos ayına özel yeni kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. “Peki kampanya şartları neler? 7 bin 500 TL ödemeden kimler ve nasıl yararlanabilir? Kampanya koşulları ne zamana kadar devam edecek?”

Banka, Müşterilerinin Kartına Para Yatıracak!

Bankalar müşteri portföyünü genişletmek adına birbirinden farklı kampanyalar düzenleyerek, müşterilerinin dikkatlerine çekmeye devam ederken, İş Bankası ağustos ayında yapılacak harcamalara 7500 TL vereceğini duyurdu. Banka tarafından yayınlanan duyuruya göre, kampanya koşulları şu şekilde;

Banka, konaklama sektöründe geçerli kampanya dahilinde, tatil planı yapan müşteriler 01 Ağustos – 31 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek konaklamalar için 01 – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında Bankamatik Kartı ya da Maximum Kart’ınızla ETS’deki seçili otellerde tek seferde yapılacak 35.000 TL – 49.999 TL arası alışverişlerinde 2.500 TL MaxiPuan, 50.000 TL – 99.999 TL arası alışverişinde 5.000 TL MaxiPuan, 100.000 TL ve üzeri alışverişinde 7.500 TL MaxiPuan kazanma fırsatı sunacak.

Kampanya Koşulları Neler?

Banka tarafından yayınlanan duyuruya göre kampanya koşulları şu şekilde;

  • Kampanya kapsamında yer alan ödemeler, 18 Eylül 2024 tarihinde kampanya koşullarını sağlayan en son kullanılan karta yüklenecek.
  • Kazanılan MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ekim 2024 olarak belirlenmiştir. Kullanılmayan MaxiPuan’lar ise 01 Kasım 2024 tarihinde iptal olacak.
  • Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, İşCep üzerinden katılım sağlanabilir.
  • Kampanya kapsamından yararlanmak isteyen müşterilerinin belirtilen şartlar dahilinde yapılan harcamalarının, Maximum özellikli kredi kartı olması durumunda MaxiPuan olarak yüklenecektir.
  • Kampanya dönemi kapsamında gerçekleştirilen rezervasyonların iptal edilmesi durumunda kampanya dahilinde kazanılan MaxiPuan’lar geri alınacaktır.
  • Yapılacak olan rezervasyonda ödemelerin farklı kartlarla gerçekleştirilmesi durumunda, ilk ödemenin yapıldığı karta ödeme yapacaktır.
  • Her bir müşteri ilgili kampanyadan bir kere yararlanabilir ve kampanya dahilinde en fazla 7 bin 500 TL MaxiPuan kazanabilir.
  • Kampanya kapsamından her bir rezervasyon için sadece bir kez MaxiPuan kazanılabilir.
Yorumlar
Kalan Karakter 800