En Büyük Kentsel Dönüşüm Projesi Havadan Görüntülendi! İşte O il ve ilçeler...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile yapılan İstanbul’un en büyük kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi. 17 Ağustos Depreminin yıl dönümünde kentsel dönüşüm öneminde değinen Bakanlık ve Belediye ‘Yarısı Bizden Kampanyası’na davet etti.

Güncelleme:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Pendik Belediyesinin katkılarıyla hız kesmeden devam eden, İstanbul’un en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birisi olarak dikkatleri çeken, Pendik Orta-Dumlupınar Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’ni yüzde 65 oranında tamamladığı açıklandı…

“Projenin Yüzde 65’i Tamamlandı”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Pendik Belediyesinin katkılarıyla hız kesmeden devam eden, İstanbul’un en büyük kentsel dönüşüm projeleri olarak nitelendirilen, Pendik Orta-Dumlupınar Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili açıklama yapan, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, 17 Ağustos Depreminin yıl dönümünde kentsel dönüşümün önemine dikkat çekerek, söz konusu projenin yüzde 65’i tamamlandığı açıkladı.

Bakanlık ve Belediye tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, İstanbul’un en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan ve 142 bin metrekarelik alanı kapsayan projede binaların kaba inşaatları tamamlandığı bilgisi verilirken, Pendik Orta-Dumlupınar Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi havadan görüntülendi. Belediye Başkan Ahmet Cin “dönüşüm tamamen bittiğinde bölge sakinleri depreme dayanıklı, sosyal donatıları olan 2.040 bağımsız bölüm sahiplerine teslim edilecek” açıklaması geldi.

Bakanlık ve Belediye ‘Yarısı Bizden Kampanyası’na davet etti.
Belediye Başkanı Ahmet Cin, 17 Ağustos Depremi’nin yıl dönümünde kapsamında yapılan toplantıda yapmış olduğu açıklamasında, Pendik’teki kentsel dönüşüm süreçleriyle ilgili son gelişmeleri aktararak, Dumlupınar Mahallesi’nde devam eden kentsel dönüşümün yüzde 65’inin tamamlandığını dile getirerek şu bilgileri verdi;

Belediye Başkanı “Pendik Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz projelerle güçlü ve güvenli şehir Pendik’i inşa etmeye devam ediyoruz” diyerek, Dumlupınar Mahallesi’ndeki 142 bin m2’lik devasa bir alanda 2.040 bağımsız bölümün yer aldığını dile getirerek, Orta- Dumlupınar Mahalleleri 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’ni yüzde 65 oranında tamamladıklarını aktardı.

Bakanlık ve Belediye “Yarısı Bizden Kampanyası”na katılmaya davet etti.

Yorumlar
Kalan Karakter 800