Ekmek Fiyatına Bu Defa İndirim Geldi! O İlde Ekmek 5, Su 1 lira olacak!

Sosyal belediyecilik uygulamalarına bir yenisi ekleyen Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede halk ekmeğinin 5 suyun ise 1 lira olacağını duyurdu! Söz konusu uygulama pilot bölgede başladıktan sonra, 17 ilçede geçerli olacak. Detaylar işte sizlerle...

Güncelleme:

Ekmek 5 Lira Su 1 Lira

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla çevresinde hizmetlerine devam ettiklerini duyurarak, yeni uygulamaya geçirecekleri projeyle halk ekmeklerini indirimli bir şekilde halka satılacağını açıkladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, 17 ilçede uygulanması planlanan proje için ilk etapta Yunusemre Belediyesi ile yapılan protokolla imzaladığını açıklayarak, pilot bölge olarak Yunusemre ilçesin seçildiğini ve söz konusu protokol kapsamında Halk Ekmek satışlarının önümüzdeki haftada itibariyle indirimli olacağın açıkladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek “Önümüzdeki haftada itibariyle, söz verdiğimiz gibi Su 1 lira ekmek ise 5 lira oluyor” dedi.

Pilot bölgeden sonra diğer ilçelerde başlayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ilk olarak Yunusemre Belediyesinin pilot bölgesi olarak indirimli satışlardan yararlanacağını daha sonra ise 17 ilçeye de aynı şartlar altında çok uygun fiyata ekmek satışlarının başlayacağını duyurdu. Zeyrek, “sosyal belediyeciliğin olmazsa olmazıdır Halk Ekmek, sonrasında da Kent Lokantası’nı en hızlı şekilde hayata geçireceğiz.” Diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar
Kalan Karakter 800