e-Devlet Sisteminde Yeni Uygulama Araç Sahiplerine Rahat Nefes Aldıracak!

e-Devlet sistemine araç sahiplerin yakından ilgilendiren yeni bir özellik daha eklendi! Bu özellik sayesinde, araç sahipleri artık daha rahat nefes alabilecek. Detaylar işte sizlerle...

Güncelleme:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Başkanı Ahmet Nedim Erdem, e-devlet platformu üzerinden yürürlüğe giren uygulama ile ilgi bilgi vererek, sigortalı ve hak sahiplerinin, araçları için trafik ve kasko sigortası kapsamında düzenlenen sigorta eksperi raporlarını e-Devlet uygulaması üzerinden görüntüleyebildiklerini açıkladı.

Erdem yazılı açıklamadan konuyla ilgili detayları açıkladı!

Erdem, yürürlüğe giren uygulama ile birlikte, sigortalı ve hak sahiplerinin, araçları için trafik ve kasko sigortası dahlinde yer alan sigorta eksperi raporlarını e-Devlet uygulaması üzerinden eksper atayabilmelerine yönelik uygulamanın devreye girdiğini hatırlatarak konu ile ilgili şu detayları paylaştı

Yeni bir uygulamanın söz konusu uygulamanın devamı olarak yürürlüğe dahil olduğunu dile getiren Erdem “Sigortalı ve hak sahiplerinin e-Devlet platformu üzerinden trafik ve kasko sigortası doğrultusunda araçları için düzenlenen sigorta eksperi raporlarını görüntüleyebilmektedir.” Diyerek, Sigortalıların hak ve menfaatlerinin korunmasına adına hizmet verecek olan söz konusu uygulama kapsamında eksper ofislerindeki yoğunluğun azaltılmasına da katkı sağlanmasını amaçlandığını açıkladı.

Erdem yazılı açıklamasına, çalışmada emeği geçen Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi ve TÜRKSAT yetkililerine teşekkür ederek son verdi.

Yorumlar
Kalan Karakter 800