Digitürk, Formula 1'in yayın haklarını 10 yıllığına aldı

Digitürk; Formula 1, Formula 2, Formula 3 ile F1 Academy ve Porsche Cup'ın yayın haklarını 10 yıllığına aldığını açıkladı.

Güncelleme:

   Digitürk Formula 1'in yayın haklarını 10 yıllığına aldığını açıkladı. F1'in yanı sıra Formula 2, Formula 3 ile F! Academy ve Porsche Cup da beIn Sports'tan yayınlanacak.

   Uygar Karaca'nın mikrogonda olacağı F! antrenman seansları, sıralama turları ve yarışlarını Jason Tahincioğlu yorumlayacak. Formula 2, Formula 3'’e dair tüm organizasyonlar ile F1 Academy ve Porsche Cup’ın anlatımlarında Kerem Korkmaz, Kaan Demirel ve Can Çarpıcı olacak. Gökhan Telkenar ve Korhan Şavran ise yarışlardan önce ve sonra gerçekleşecek programlarda izleyici karşısına çıkacak.

Digitürk, Formula 1'in yayın haklarını 10 yıllığına aldı resim: 0

   Yarın (29 Şubat Perşembe) Bahreyn GP'nin atrenman seansları ile başlayacak olan sezon, 8 Aralık'ta Abu Dabi Grand Prix'sinde sona erecek.

   F1 sevdalılarının yoğun ısrarı sonucunda Digitürk tarafı, Serhan Acar'ı transfer etmek için hamle yapsa da iki taraf anlaşamadığı için bu girişim sonuçsuz kaldı. Motor sporlarının en ilgi toplayanı olarak gösterilen Formula 1i önceki dönem S Sports ekranlarında izleyiciyle buluşuyordu.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorumlar
Kalan Karakter 800