Çevre, Şehircilik Bakanlığı 51 ilde Avantajlı Koşullarla Arsa Satışa Çıkaracağını Duyurdu!

Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 51 ilde, 865 muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa çıkaracağını duyurdu! Avantajlı arsa satışları ile ilgili bilgiler işte sizlerle...

Güncelleme:

865 Muhtelif Arsa Avantajlı Koşullarla Satışa Sunulacak?

Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yayınlanan duyurudan elde edilen bilgilere göre, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’nın 51 ilde, 865 muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa çıkaracağı bilgisi yer alıyor. Bakanlık, 51 ilin merkezi noktalarındaki 865 arsayı, yüzde 25 peşin, 24 ay vadeyle satışa çıkaracağını açıklayarak, ayrıca peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsat sunulacağını açıkladı.

Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

Yayınlanan duyuruya göre satışlar, online açık artırma usulü 9-10-11 Temmuz günleri saat 10.30’da yapılacak.

Açık artırma; Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi Çankaya/Ankara’da TOKİ İstanbul Hizmet Binası Küçükçekmece/İstanbul’da yapılacak.

Açık artırmaya internetten üzerinden de “emlakmuzayede.com.tr” adresinden teklif verilebilecek.

İstanbul’da 31, Ankara’da 37, Malatya’da 139, Mardin’de 16, Samsun’da 113 ve Şanlıurfa’da 119 muhtelif arsa için gün sayan vatandaşlar, ev yapmak isteyen ve iş yerine uygun arsa arayan vatandaşlar tarafından talep gördü.

Katılım için başvurular başladığı arsa satışı için başvuru işlemleri ile ilgili daha kapsamlı bilgileri https://altyapi.csb.gov.tr/duyurular  adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
Kalan Karakter 800