Borsa analisti Tuncay Turşucu, temettü dağıtacak şirketleri duyurdu

SPK lisanslı borsa analisti Tuncay Turşucu, Bir Bilene Sorduk'un yeni bölümünde konuştu. Midas'ın YouTube kanalına konuk olan Turşucu, seçim öncesinde ekonomi gündemini değerlendirdi.

Güncelleme:

   SPK lisanslı borsa analisti Tuncay Turşucu, Bir Bilene Sorduk'un yeni bölümüne konuk oldu. Midas'ın YouTube kanalında yayınlanan programda konuşan Turşucu, güçlü bilanço açıklayan şirketleri yorumladı.

   Altın ve doların yükselişini değerlendiren Tuncay Turşucu, borsanın görünümü hakkındaki fikirlerini aktardı. BIST 100 hedefine değinen Turşucu, yatırımcılara önerilerde bulundu. Kendi portföy daılımını anlatan Tuncay Turşucu, finansal özgürlüğe giden yolu işaret etti.

   Turşucu'nun katıldığı ve görüşlerini paylaştığı programı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=X5GVVhSF76E

Tuncay Turşucu kimdir?

   İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Tuncay Turşucu, 2009-2011 yılları arasında İş Bankası grubu bünyesindeki Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.’de Araştırma Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2011-2014 yılları arasında Eczacıbaşı Yatırım Menkul Değ. A.Ş.’de strateji müdürü olarak görev yapan Turşucu, 2014-2015 yılları arasında da Anadolu Yatırım A.Ş.’nin strateji müdürlüğünü yürüttü. 2015-2021 yılları arasında İntegral Yatırım Menkul Değ.A.Ş.’de Araştırma Direktörü olarak çalışan Tuncay Turşucu, kendi şirketi olan Tuncay Turşucu Araştırma Danışmanlık ve Eğitim A.Ş. çatısı altında çalışmalarını sürdürüyor. 

Etiketler tuncay turşucu
Yorumlar
Kalan Karakter 800