Berber, Kuaför Gibi Hizmet Sektörleri Artık Bu Sistemde Çalışacak!

Berber, kuaför ve güzellik salonlarında yeni dönemin başlangıcı olarak dikkatleri çeken yeni sistem bugün yürürlüğe giriyor! Berber, Kuaför gibi hizmet sektörleri artık bu sistemde çalışacak.

Güncelleme:

Ticaret Bakanlığı tarafından alınan yeni karar doğrultusunda, Berber, kuaför ve güzellik salonları artık haftada 6 gün çalışacak! Valilikler tarafından söz konusu işletmelerin hangi gün kapalı kalacağı belirlenecek. Valilik  tarafından belirlenen günlerde kapalı olamayan işletmeler ise idari yaptırım uygulanacak...

Valilikler İşletmelerin Hangi Gün Kapalı Kalacağı Belirleyecek!

Berber, kuaför ve güzellik salonlarında yeni dönemin başlangıcı olarak dikkatleri çeken yeni sistem bugün yürürlüğe gireceği bakanlık tarafından duyuruldu. Ticaret Bakanlığı tarafından alınan yeni karar doğrultusunda, Berber, kuaför ve güzellik salonları artık haftada 6 gün çalışacağı bilgisi şu şekilde verildi;

Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan duyurudan elde edilen bilgilere göre, berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması uygulaması 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe gireceği bilgisi yer alıyor. Bu durumda da söz konusu işletmeler, valilikler tarafından belirlenen günlerde kapalı olmadığının tespiti halinde Bakanlık tarafından idari yaptırım uygulanacağı bilgisi verildi.

Söz konusu işletmelerin illere göre ne zaman hangi tarihlerde açık olacağı bilgisi ise valilikler tarafından yayınlanan duyuru ile belli olacak.

Yorumlar
Kalan Karakter 800