Belediye personel alım ilanı yayınladı!

MER-BEL İzmir Konak Belediyesi Tur. San. Ve Tic. A.Ş. bünyesine 3 ayrı branşta personel alımı yapılacağı açıklandı. Personel alımları ile ilgili başvuru şartları ve başvuru işlemleri ile ilgili bilgiler ise işte sizlerle...

Güncelleme:

Personel alımları hangi kadrolarda yapılacak?

İzmir Konak MER-BEL bünyesine, Mimar, Şehir ve Bölge Plancısı ile İnşaat Mühendisi kadroları için başvuru yapacak adaylardan talep edilecek şartlar ve belgeler şu şekilde;

Adayların 40 yaşını doldurmamış olması ve ilan ile ilgili fakülteden mezun olması aranan şartlar arasındadır.

Bu durum da, “Mimar” alımı için mimarlık fakültesi mezunu olmak, “Autocad, Revit, Sketchup-Pro ve Ms Office” programlarını iyi derecede kullanmak aranan şartlar arasındadır.

“Şehir ve Bölge Plancısı” alımı için başvuru yapacak adayların, mimarlık fakültesi şehir ve bölge planlama bölümü mezunu olması, ”Netcad, Autocad, Adobe Photoshop, Skech Up ve Office” Programlarını iyi derecede kullanması gerekmektedir.

“İnşaat Mühendisi” için ise inşaat fakültesi inşaat mühendisi bölümü mezunu ve, Autocad, Sap2000, Foxta, All Pile, Settle 3d ve Office programlarını iyi derecede kullanabilmesi aranan şartlar arasındadır.

Erkek adayların askerliğini yapmış olması gerekmektedir.

Başvuru için gerekli belgeler:

Fotoğraflı, deneyimlerin açıkça belirtildiği özgeçmiş, diploma fotokopisi talep edilecektir.

Tüm şartları taşıyan adayların,  başvurularını tamamlayabilmesi için bugün (25 Mayıs 2024) son tarih.

İlanlara başvurmak için başvuru kılavuzu aşağıda yer almaktadır. Aşağıda yer alan linke tıklayarak ilan kılavuzuna ulaşabilirsiniz.

https://media.iskur.gov.tr/89671/mer-bel.pdf

Yorumlar
Kalan Karakter 800