Bankalar Hoş Geldin Faiziyle Yarışıyor! İşte 1 Milyon TL’nin Aylık Kazancı…

Birikimlerini değerlendirmek isteyen yatırımcılar tarafından yakın takip edilen mevduat faizlerinde kampanyalar bitmek bilmiyor. Sizlerde “1 milyon TL'yle ayda ne kadar kazanabilirim?” Diyorsanız. İşte aylık yüksek getiri sunan mevduat faizli özel kampanyalar…

Güncelleme:

Bankalar arasındaki rekabet, müşterilere büyük avantajlar sunmaya devam ediyor. Özellikle yüksek miktardaki birikimleri olanlar için sunulan "hoş geldin faizi" kampanyaları, yatırımcıların dikkatini çekerken, 1 milyon TL için bankaların sunmuş olduğu özel kampanyalar ilgiyle takip ediliyor.

1 Milyon TL'yle Ayda Ne Kadar Kazanabilirim?

TV100'de yer alan habere göre; Merkez Bankası'nın faiz indirim beklentisi ve enflasyondaki düşüş eğilimi bankalar arasında yarışa neden olduğu bilgisi yer alırken, bankalar vadeli mevduat müşteri portföyünü genişletmek adına 'Hoş geldin faizleri' sunmaya başladığı belirtiliyor.

Yine aynı haberde; piyasada likidite bolluğu olduğu, Merkez Bankası ve enflasyondaki beklentilerin bankaların normal faiz oranlarını aşağı çektiği fakat vadesiz mevduattan vadeli mevduata geçirmek ve müşteri portföyünü genişletmek adına bu tarz kampanyalara başvurmaya başladıkları bilgisi yer alıyor.

Mevduat faizleri ile ilgili getiriler merak konusu olurken TV100'de yer alan habere göre, mevduat faizleri banka ortalama genelde 28 günle 31 gün arası 40'la 42 arası, vade uzadıkça 40-41'e düştüğüne dikkat çekilirken, Hoş geldin ve tanışma faizi 50'ye kadar faiz oranları verebildiği belirtildi. “Peki, 1 milyon TL'yle ayda ne kadar kazanabilirim?” diyorsanız eğer, vade ve faiz oranına göre 1 milyonun getirisi şu şekilde;

Bazı bankalarda 32 gün vade ve yüzde 40 faizle1 milyon liranın 32 günün sonunda getirisi 32 bin 438 TL. Hoş Geldin veya tanışma faizi kapsamında ise ilave yüzde 5 size kazanç sağlayarak, 32 gün vadede 1 milyon TL’nin faizi yüzde 45 faiz oranına çıkarak 36 bin 483 liraya çıkıyor. Bu durumda 50 bin TL’lik bir fırsat doğuyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800