Banka Müşterilerine 1.000 TL ve Üzeri Harcamalarına 1.000 TL Bonus Vereceğini Duyurdu!

Türkiye Ekonomi Bankası, (TEB) TL Marifetli Hesap açan ve yeni alacağı Kredi Kartından 1.000 TL harcama yapan müşteriler 1.000 TL bonus fırsatı sunuyor. Kampanyası ile ilgili detaylar işte sizlerle…

Güncelleme:

Bankalar yapmış oldukları kampanyalarla tüketicilerin dikkatini çekmeye devam ederken, Türkiye Ekonomi Bankası, (TEB) yeni kampanyasını resmî web sitesi üzerinden yayınlayarak duyurdu. Banka müşterilerine bin TL iade ödeme yapacağını duyurdu.

Kampanya Detayları Neler?

Banka; 01 Ekim 2024 itibarıyla ilk kez TL Marifetli Hesap veya CEPTETEB Marifetli TL Hesap açan ve TEB Bireysel Kredi Kartı olmayan müşteriler, Kredi kartı başvuruları onaylandıktan sonra TEB Bireysel Kredi Kartı ile 30 Kasım 2024 tarihine kadar gerçekleştirecekleri toplam 1.000-TL ve üzeri alışverişlerinde 1.000-TL Bonus ödemesi yapacağını duyurarak kampanya detaylarını şu şekilde açıkladı;

Bankanın 1000 TL bonus kampanyası 1 Ekim – 30 Kasım 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

Kanuni takipte olan müşteriler kampanyadan faydalanamaz.

Kampanya kapsamında, yapacağınız toplam 1.000-TL harcamanıza toplam 1.000 TL Bonus kazanabilirsiniz.

Kampanya müşteri bazında olduğu için her bir müşteri toplamda en fazla 1.000 TL Bonus kazanabilir.

Kullanılmayan Bonuslar 05.03.2025 tarihinde geri alınacaktır.

Ek kartların yaptığı harcamalar asıl karta sayılacaktır. (Ek kartlar kampanyaya ayrıca dahil değildir)

Kampanya dahilinde iade ve iptal durumlarında kazanılan bonuslar geri alınacaktır.

Düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri ve vergi ödemeleri kampanya kapsamına dahil değildir.

Kampanyadan bonus özellikli Bireysel Kredi kartı sahipleri faydalanabilecek.

1 Ekim -31 Ekim 2024 arasında ilk kez TL Marifetli Hesap veya CEPTETEB Marifetli TL Hesap açan ve ilk defa kredi kartı başvurusu yapıp, başvurusu onaylanan müşteriler kampanyadan yararlanabilir.

Banka tarafından duyurulan söz konusu kampanya Türk Lirası Marifetli hesap ve CEPTETEB Marifetli TL hesapları kapsamaktadır. Global Genç Hesaplar kampanyaya dahil değildir. Kampanya ile ilgili daha kapsamlı bilgileri bankanın resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
Kalan Karakter 800