Bakanlık açıkladı; destek ödemeleri hesaplara aktarıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçi vatandaşlar tarafından merak konusu olan destek ödemesi ile ilgili sosyal medya üzerinden duyurdu. Çiftçilerin hesaplarına yatırılacak olan destek ödemelerinin ayrıntıları işte sizlerle...

Güncelleme:

Her ayın belirli günlerinde hak sahibi vatandaşların hesaplarına aktarılan destek ödemelerini vatandaşların gündeminde büyük yer kaplarken, Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan çiftçilerin hesaplarına, 1 milyar 221 milyon 785 bin TL tarımsal destekleme ödemesinin hesaplara aktarılacağını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Tarımsal destek ödemeleri hesaplara aktarıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan duyuru ile birlikte Çiftçilerin hesaplarına yatırılacak olan destek ödemelerinin ayrıntıları merak konusu olurken, Tarım ve Orman Bakanlığı destek ödemesi ile ilgili ayrıntıları şu şekilde açıkladı;

Hububat-Baklagil ve aynı zamanda da dane mısır fark ödemesi desteği 1 milyar 199 milyon 293 bin 160 TL olarak,

Hastalık ari işletme desteği 447 bin TL olarak hesaplara yatırıldığı bilgisini verdi.

Kırsal kalkınma yatırım desteği altında ise 22 milyon 44 bin 840 TL ödeme yapıldı.

Ayrıca, Tarımsal destekleme ödemesi ise geçtiğimiz günlerde toplamda 72 milyon 554 bin lira olarak hak sahibi vatandaşların hesaplarına aktarılmıştı.

Yukarıda belirtilen destek ödemelerinden belli şartlar taşıyan ihtiyaç sahibi, çiftçiler, üreticilere sağlamaktadır. Belirli şartlara uyan kişiler destek ödemesi için başvuru yaparak söz konusu destek ödemelerinde yararlanabilir.

Yorumlar
Kalan Karakter 800