2025 YKS Ne Zaman Yapılacak? İşte Beklenen Tarihler

2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için hazırlıklar başladı. Peki 2025 YKS ne zaman yapılacak, başvurular ne zaman başlayacak? Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testleri (AYT) Yabancı Dil Testi (YDT) sınavları ne zaman başlıyor. Detaylar işte sizlerle;

Güncelleme:

YKS ile ilgili başvuru tarih ve oturum takvimi merak konusu olmaya devam ederken daha şimdiden sınav heyecanı yaşayan öğrenciler ve veliler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2025-YKS) ile ilgili araştırmaya şimdiden başladı.

YKS Başvuru ve Oturum Tarihleri

2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için hazırlıklarına başlayan adaylar ÖSYM tarafından yapılacak açıklamaları heyecanla bekliyor. Heyecanlı bekleyiş devam etse de 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için henüz resmi bir takvim yayınlanmadı. Ancak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Bu yılki YKS oturumların 8-9 Haziran'da gerçekleştirilmişti. Bu yılda bu aylarda olması bekleniyor.

YKS'nin gelecek yılki oturum ve başvuru tarihlerinin, bu yılın Kasım ayında açıklanması ve bu şekilde de 2025 ÖSYM Sınav Takviminin netleşmesi bekleniyor.

2025 YKS takvimiyle ilgili kesin bilgileri öğrenmek için ÖSYM'nin resmi duyurularını takip etmek en doğru yöntem olduğu gibi haber kanalımızı üzerinden de güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

    Yorumlar
    Kalan Karakter 800