2024/1 Başvuruları Kapsamında TEDAŞ, TEİAŞ, EÜAŞ Bünyesine Memur Alımı Yapılacak!

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü (TEDAŞ), Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü (TEİAŞ) Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) bünyesine, KPSS 2024/1 başvuruları kapsamında memur alımı yapılacağı duyuruldu. Memur alımları ile ilgili bilgiler işte sizlerle...

Güncelleme:

Memur Alımları Hangi Unvanlarda Yapılacak?

2024/1 başvuruları kapsamında TEDAŞ, TEİAŞ ve EÜAŞ bünyesine toplam 273 kadrolu memur alımı yapılacağı bilgisi verildi. 273 kadrolu memur alımları yapılacak meslek grupları ise şu şekilde;

  • 172 mühendis,
  • 79 memur,
  • 21 memur,
  • 6 Avukat,
  • 1 Diyetisyen olmak üzere toplam 273 kadrolu memur alımları yapılacak.

Memur Alımları İçin Başvuru Şartları Neler?

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü (TEDAŞ), Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü (TEİAŞ) Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen adaylar, yukarıda belirtilen meslek grupları ile ilgili gerekli mezuniyet şartlarını taşıması ve söz konusu meslek grupları ile ilgili gerekli sertifikalara sahip olması gerekmektedir.

Başvurular Nereden ve Nasıl Yapılacak?

2024/1 başvuruları kapsamında TEDAŞ, TEİAŞ ve EÜAŞ bünyesine toplam 273 kadrolu memur alımları için başvurular, online olarak ÖSYM’nin AİS internet sitesinden tamamlanması gerekmektedir.

Adaylar yukarıda belirtilen meslek grupları için KPSS 2024/1 başvuru işlemlerini ve başvuru tercihlerini 18 Temmuz 2024 tarihine kadar gerçekleştirebilirler.

İlan detayları ile ilgili bilgileri TEDAŞ, TEİAŞ ve EÜAŞ’ün resmi web siteleri üzerinden ulaşabilir.

Yorumlar
Kalan Karakter 800