2024 AÖF Yaz Okulu Sınav Takvimi Açıklandı! Sınavlar Ne Zaman Yapılacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınavları için geri sayım başladı. 1-5 Temmuz tarihleri arasında kayıt işlemlerini tamamlayan öğrenciler, yaz okulu sınavlarının tarihlerini merakla bekliyordu. İşte 2024 AÖF yaz okulu sınav tarihleri ve detaylar...

Güncelleme:

Yaz Okulu Sınav Tarihleri Belli Oldu

2024 AÖF yaz okulu sınavları, 17 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak. Bu sınav, öğrencilerin yaz okulu kapsamında aldıkları derslerden başarılı olup olmadıklarını belirleyecek. Öğrenciler, bu tarihte tek oturumda gerçekleştirilecek olan sınavda ter dökecekler.

Kayıt İşlemleri ve Ders Seçimleri Tamamlandı

AÖF yaz okulu kayıtları, 1 Temmuz Pazartesi ile 5 Temmuz Cuma günleri arasında gerçekleştirildi. Öğrenciler, ders seçimlerini 5 Temmuz 2024 saat 22:00'ye kadar tamamladılar. Bu süre zarfında, başarısız oldukları dersleri yeniden almak ve notlarını yükseltmek isteyen öğrenciler kayıt işlemlerini bitirdi.

Yaz okulu sınavları, tek oturumda gerçekleştirilecek ve başarı değerlendirmesi bu sınav üzerinden yapılacak. Sınavın başarı notuna katkısı %100 olarak belirlenmiş durumda. Yani öğrencilerin yaz okulundaki başarıları, tamamen bu sınavdaki performanslarına bağlı olacak.

Sınavda Kaç Soru Sorulacak?

Her ders için 20 soru sorulacak olan yaz okulu sınavında, öğrencilere 30 dakika süre verilecek. Bu süre zarfında, her dersten 20 soruyu yanıtlamaları gerekecek olan öğrenciler, sınav süresini en verimli şekilde kullanmak zorundalar.

Yorumlar
Kalan Karakter 800