Sizden Gelenler: Düğün Var

Özlem Denizmen bugünkü Posta Gazetesi köşesinde oğlunu evlendirmek için para biriktirmeye çalışan Aytül Hanım'ın sorusunu yanıtladı!

SORU: Oğlumu evlendireceğim için para biriktirmeye çalışıyorum. Altın mı alsam dolar mı?

Aytül

CEVAP: Düğün masrafları oğlunuz ve müstakbel eşinin sorumluluğunda olsun. Bu dönemde önce sağlığınızı, sonra da kendi geleceğinizi düşünün. Anneler, babalar çocukları için bütün paralarını veriyor sonra da finansal huzurları kalmıyor. Ben prensip olarak yatırım tavsiyesi vermiyorum. Neyin yükselip neyin düşeceği belli olmaz.

Birikim İçin Kullanılabilecek 8 Fikir Hedefim için birikim yaparken kullandığım 8 fikir:

 

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorumlar
Kalan Karakter 800