Sizden Gelenler 'Yapamıyorum'

Özlem Denizmen, bugünkü Posta Gazetesi'ndeki köşesinde Feray Hanım'ın sorusunu yanıtladı.

Soru: 20 bin lira borcum var nasıl ödeyebilirim? Gelirim fena değil aslında ama senelerdir birikim yapamadım. Yeni yeni metal paraları biriktirmeye başladım.

Feray


Cevap: Tek bir yolu var. ‘Yapamıyorum, biriktiremiyorum…’ bu zihin haritasından çıkıp hayat stilini değiştireceksin. Bütçeni yazarak nereye, ne harcadığını takip edip para biriktirerek borcunu ödeyeceksin.



Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorumlar
Kalan Karakter 800