Bugün (22 Ekim 2024 Salı) Dolar Kaç TL oldu? Euro Ne Kadar?

Küresel piyasalardaki gelişmeler ve yerel ekonomik dinamikler kurlarda dalgalanmalar yaratırken, haftanın ikinci günü (22 Ekim Salı) döviz piyasalarında durum nasıl? İşte 22 Ekim Salı günü itibarıyla dolar ve euro kurlarındaki son durum...

Güncelleme:

Haftanın ikinci günü olan 22 Ekim 2024 tarihinde, vatandaşlar dolar ve euro kurlarını yakından takip ediyor. Peki, dolar bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? Detaylar haberimizde.

22 Ekim Dolar Fiyatları:

Dolar/TL kuru alış fiyatı 34,2508 liradan, satış fiyatı ise 34,2585 liradan işlem görmeye başladı.

22 Ekim Euro Fiyatları:

Euronun şu anda TL kuru alış fiyatı 37,1467 liradan, TL kuru satış fiyatı ise 37,1605 TL olarak işlem görüyor.

ABD'deki başkanlık seçimlerine iki hafta kala, küresel piyasalarda varlık fiyatları bu gelişmelere göre şekilleniyor. Trump’ın kazanma ihtimalinin artmasıyla birlikte, dolar değer kazandı ve dolar endeksi 104 seviyesine yaklaştı. Trump’ın izlemeyi planladığı vergi ve ticaret politikalarının enflasyonu artıracağı ve dolayısıyla ABD’de faiz oranlarının yüksek kalacağı öngörülüyor. Ayrıca, uzmanlar Trump’ın dış ticaret politikalarının diğer para birimlerine baskı yapacağını tahmin ediyor. Son günlerde, seçimleri Trump’ın kazanabileceğine dair beklentiler piyasalarda fiyatlanmaya başladı.
 
 

Yorumlar
Kalan Karakter 800