Otomobil

Yüzde 100 elektrikli Peugeot E-308 tanıtıldı! İşte Türkiye fiyatı...

Peugeot'un kompakt hatchback sınıfındaki modeli 308'in tamamen elektrikli versiyonu olan E-308, Türkiye'de satışa sunuldu. Peki Türkiye satış fiyatı ne kadar?

Peugeot, Kasım 2023 itibarıyla satışa sunulan E-308 modeli ile elektrikli araç çeşitliliğini genişletiyor. Yüksek performanslı 156 HP'lik elektrikli motoruyla donatılan E-308, Peugeot'un iddialı bir şekilde konumlandığı kompakt hatchback segmentinde yer alıyor. 0 emisyonlu sürüş özellikleri ve 400 kilometrenin üzerinde (WLTP) menzili ile E-308, dikkat çekici bir seçenek sunuyor.

Yeni Peugeot E-308'in gücünü 115 kW (156 HP) sağlayan tamamen elektrikli motoru, sessiz, titreşimsiz ve CO2 emisyonu olmayan bir sürüş deneyimine sahip. Isı pompası, menzili optimize ederken yüksek performans seviyelerini koruyor. Yüksek voltajlı 54 kWsa bataryası, şehir içinde 510-525 kilometre, birleşik kullanımda ise 410-413 kilometre menzil sağlıyor.

E-308'in tasarımı, Peugeot'un karakteristik özellikleriyle uyumlu bir şekilde, uzun ön kaput ve markanın yeni logosunu içeren özel bir ızgara ile öne çıkıyor. 18 inçlik alüminyum alaşım jantlar, aerodinamik verimliliği ve performansı optimize etmek için özel olarak geliştirilmiş.

Yeni nesil sürüş yardımcıları

Sürüş deneyimini daha da geliştirmek adına E-308, güvenli takip mesafesini koruyan Adaptif Cruise Control, uzun menzilli Kör Nokta Uyarı Sistemi gibi yeni nesil sürüş yardımcılarıyla donatılmıştır.

İç mekanda, yeni nesil Peugeot i-Cockpit, ısıtmalı direksiyon simidi, dijital ön gösterge paneli ve 10 inçlik dokunmatik multimedya ekranı gibi özellikler sürücü ve yolculara konforlu bir ortam sunar. Ayrıca, açılır cam tavan, akıllı telefon bölmesi, alüminyum alaşımlı spor direksiyon pedalları gibi detaylar da sürüş keyfini artırır.

Yeni Peugeot E-308, sürdürülebilir ve yüksek performanslı bir elektrikli araç seçeneği sunarak, modern sürüş beklentilerini karşılamayı amaçlıyor.

Yeni Peugeot E-308 Türkiye fiyatı ne kadar?

Şirketin açıklamasına göre, yeni Peugeot E-308, Türkiye pazarında 1 milyon 565 bin TL fiyat etiketiyle bulunabilir olacak.