Kredi

Nakit İhtiyacınızı Sıfır Faizle Karşılayın! İşte 50 Bin TL'ye Kadar Kredi Veren Bankalar

Nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar için müjde! Birçok banka, yüksek faiz oranlarından kaçınmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı. 50 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi, sıfır faizle ve uzun vade seçenekleriyle sunuluyor. İşte kampanya detaylar…

Bankaların rekabetçi ortamında ortaya kampanyalar, tüketicilere önemli bir fırsat olarak dikkatleri çekerken, özelikle kredi faiz oranlarının yüksek olduğu şu günlerde faizsiz kredi kampanyası büyük ilgi görüyor. Banklarda tüketicilerin ilgisini çekmek adına faizsiz kredi fırsatı sunuyor. “Peki faizsiz 50 bin TL’ye kadar faizsiz kredi veren banklara hangisi? Kredi kampanyası için başvuru şartları neler?” gibi soruların yanıtlarını ve daha fazlasını haberimizin devamında bulabilirsiniz…

Kampanyaya Katılan Bankalar Hangisi?

50 bin TL'ye kadar faizsiz ihtiyaç kredisi, sunan bankaların listesi şu şekilde;

AKBANK

Banka, yeni müşterilerine özel 6 ay vadeli sıfır faizli 20 bin TL ihtiyaç kredisine ek olarak, 3 ay vadeyle sıfır faizli 25 bin TL taksitli nakit avans kullanma fırsatı sunuyor. Bu durumda Akbank, toplamda 45.000 TL'lik finansman desteği sunuyor.

ENPARA

Banka yeni müşterilerine özel 6 ay vadeli sıfır faizli 35 bin TL’ye kadar kredi imkânı sunuyor.

GARANTİ BBVA

Yeni müşterilere özel 6 ay vadeli 20 bin TL'ye varan faizsiz kredi ve 3 ay vadeli 25 bin TL faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunan Garanti BVVA, kredi ve taksitli nakit avans ile birlikte toplamda 45 bin TL'ye kadar finansman desteği sağlıyor.

QNB FİNANSBANK

Yeni müşterilerine özel sıfır faizle 6 ay vadeli 20 bin TL kredi imkânı sunan QNB Finasbank, Ayrıca, sıfır faizle 3 ay vadeyle 25 bin TL taksitli nakit avans​ fırsatı sunarak, 45 bin TL’ye kadar finansman desteği sağlıyor.

DENİZBANK

Denizbank yeni müşterilere özel 6 ay vadeli 10 bin TL'ye varan faizsiz kredi ve 3 ay vadeli 15 bin TL faizsiz taksitli nakit avans sunarak toplamda 35 bin TL kredi imkanı sunuyor.

TEB

TEB yeni müşterilere özel 6 ay vadeli 25 bin TL'ye varan faizsiz kredi ye ek olarak, 3 ay vadeli 25 bin TL faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. bu durumda banka toplamda 50.000 TL'lik kredi imkanı sunmuş oluyor.

İŞ BANKASI

Banka İşCep'ten İş Bankası müşterisi olan kişilere 25 bin TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans imkânı sunuyor.

ING

ING’de yeni müşterilere özel 6 ay vadeli sıfır faizli 15 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor.