Kredi Kartı

Okula Dönüş Alışveriş kampanyası devam ediyor! İşte 1.500 TL Bankkart Lira Sunan O Kampanya

Ziraat Bankası, okula dönüş kampanyası dahilinde, ilkokul ortaokul lise üniversite ayrımı yapmadan, kitap, kırtasiye, giyim-ayakkabı sektöründeki okul alışverişlerinize toplam 1.500 TL Bankkart Lira ödeyeceğini duyurdu. Kampanya detayları işte sizlerle…

Ziraat Bankası, Bankkart ile Bankkart anlaşmalı kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektöründe yer alan üye işyerlerinde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız; 2.500 TL- 4.999 TL arasındaki alışverişlerinize 250 TL, 15.000 TL - 9.999 TL arasındaki alışverişlerinize 500 TL, 10.000 TL ve üzeri alışverişlerinize 750 TL , Toplamda ise 1.500 TL Bankkart Lira verilecek.

Kampanya Şartları Neler?

Ziraat Bankası, okula dönüş kampanyası dahilinde sunulan avantajlardan yararlanmak isteyen banka müşterileri için kampanya detayları şu şekilde;

  • 29 Ağustos-15 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyaya Bankkart Mobil'den veya bankkart.com.tr'den katılabilirsiniz.
  • Kampanyadan yararlanabilmek isteyen banka müşterilerin alışveriş yapmadan önce muhakak kampanyaya katılarak, alışveriş işlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapması gerekmektedir.
  • Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edileceğinden bu hususa dikkat etmek önem arz etmektedir.
  • Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren her müşterinin söz konusu ödeme kartlarına anında yüklenecektir.
  • Kampanya müşteri bazında olduğu için her bir müşteri kampanyadan en fazla 1.500 TL Bankkart Lira kazanabilir.
  • Bankkart ile yapılan alışverişlerden kazanılan Bankkart Liraları hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Bankkart Liralarınız ile alışveriş yapabilirsiniz.
  • Söz konusu kampanya kapsamına, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler dahil değildir.
  • Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Ayrıca T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Ziraat Bankası, okula dönüş kampanyası ile ilgili daha kapsamlı bilgileri bankının resmi web sitesi üzerinden ya da bankanın mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz.