Haber

Yapı Kredi Faizsiz Kredi Kampanyasını Başlattı!

İki tatilin bir arada gelmesiyle artan masraflar karşısında ne yapacağını düşünen vatandaşlar için finansman desteği Yapı Kredi Bankası’ndan geldi! Banka faizsiz kredi fırsatı sunarak, tüketicilere büyük avantaj sağlıyor. Kampanya detayları işte sizlerle

Yapı Kredi’den Faizsiz Nakit Avans!

Yapı Kredi Bankası, artan ihtiyaçlar nedeniyle ne yapacağını düşünen müşterilerinin yüzünü güldürecek yepyeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı. Yapı Kredi tarafından yayınlanan kampanya duyurusu ile birlikte 20 bin TL’ye kadar faizsiz ve 3 ay vadeli nakit avans kampanyası başladı.

Bankanın sunmuş olduğu 20 bin TL’lik faizsiz nakit avans kampanyasından yararlanmak için, ise bazı şartları yerine getirmek gerekiyor.

Kampanya Koşulları Neler?

Yapı Kredi tarafından yayınlanan kampanya duyurusundan elde edilen bilgilere göre, nakit avans kampanyasından sadece, yeni Yapı Kredi müşterisi olacak yeni müşterilerin yararlanabileceği bilgisi yer alıyor. Bu durumda da Yapı Kredi Bankası yeni müşterisi olan vatandaşlar aşağıda belirtilen şartlar doğrultusunda 3 ay vadeli 20 bin TL’ye kadar faizsiz nakit avans fırsatından yararlanabilecek;

Nakit avans kampanyasından sadece Yapı Kredi mobil uygulaması üzerinden Yapı Kredi Bankası müşterisi olan yeni müşteriler yararlanabilecek.

Kampanya dahilinde yer alan faizsiz ve 3 ay vadeli nakit avans fırsatından yararlanmak isteyen kişiler kampanya ile ilgili daha kapsamlı bilgileri Yapı Kredi’nin resmi web sitesi üzerinden ya da bankanın müşteri hizmetleri üzerinden ulaşabilir.