Haber

Tuncay Turşucu haftalık piyasa beklentilerini duyurdu

Tuncay Turşucu, kendi X hesabından haftalık piyasa beklentileri hakkında paylaşımda bulundu.

   SPK lisanslı borsa analisti Tuncay Turşucu, kendi X hesabından haftalık piyasa beklentileri hakkında paylaşımda bulundu. "Borsa'da 8 Haftalık Ralli" başlıklı yazısını bloğuna yüklediğini açıklayan Turşucu, teknik nedenden ötürü video yapamayacağını da belirtti.

   İyi dileklerini ileten Tuncay Turşucu, "Haftalık piyasa beklentilerimi bloğuma yükledim. Ayrıca teknik bir nedenden bugün video yapamayacağım. Kusura bakmayın. Herkese iyi bir hafta dilerim" ifadelerini kullandı.

   Gönderiye Başaran'ın takipçileri yorumlarıyla ilgi gösterdi.

Tuncay Turşucu kimdir?

   İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Tuncay Turşucu, 2009-2011 yılları arasında İş Bankası grubu bünyesindeki Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.’de Araştırma Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2011-2014 yılları arasında Eczacıbaşı Yatırım Menkul Değ. A.Ş.’de strateji müdürü olarak görev yapan Turşucu, 2014-2015 yılları arasında da Anadolu Yatırım A.Ş.’nin strateji müdürlüğünü yürüttü. 2015-2021 yılları arasında İntegral Yatırım Menkul Değ.A.Ş.’de Araştırma Direktörü olarak çalışan Tuncay Turşucu, kendi şirketi olan Tuncay Turşucu Araştırma Danışmanlık ve Eğitim A.Ş. çatısı altında çalışmalarını sürdürüyor.