Haber

Tuncay Turşucu, Genç Yatırımcılar Derneği ile bir araya geldi

Tuncay Turşucu, kendi X hesabından İstanbul Üniversitesi Genç Yatırımcı Kulübü ile gerçekleştirdikleri söyleşiyi paylaştı.

   Borsa analisti Tuncay Turşucu, İstanbul Üniversitesi Genç Yatırımcılar Kulübü'nün düzenlediği etkinlikte konuştu. Gençlerle INVEST UP zirvesinde biraraya gelen Turşucu, bu imkanı sağlayanlara teşekkür etti.

   Düşüncelerini aktaran Tuncay Turşucu, kendi X hesabında "İstanbul Üniversitesi Genç Yatırımcılar Kulubünün düzenlediği INVEST UP zirvesinde gençlerle biraraya geldik. Düşüncelerimizi aktarmaya çalıştık. Yine güzel bir gün oldu. Genç Yatırımcılar Kulübü’ ne ve yönetici arkadaşlara davetleri için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

   Paylaşımın altına bir kullanıcının "İstanbul Üniversitesinin değerli öğrencileri ne diye 'INVEST UP' adında bir zirve düzenliyor anlayamıyorum, düzenleyiciler/katılımcılar/konuşmacılar ve takipçiler ingiliz mi? Zirvelerinin adı niye 'YATIRIM YAP' değil? Çok hassas ve çok önemli bir konu. Saygılar" yorumunu yaptı.

Tuncay Turşucu kimdir?

   İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Tuncay Turşucu, 2009-2011 yılları arasında İş Bankası grubu bünyesindeki Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.’de Araştırma Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2011-2014 yılları arasında Eczacıbaşı Yatırım Menkul Değ. A.Ş.’de strateji müdürü olarak görev yapan Turşucu, 2014-2015 yılları arasında da Anadolu Yatırım A.Ş.’nin strateji müdürlüğünü yürüttü. 2015-2021 yılları arasında İntegral Yatırım Menkul Değ.A.Ş.’de Araştırma Direktörü olarak çalışan Tuncay Turşucu, kendi şirketi olan Tuncay Turşucu Araştırma Danışmanlık ve Eğitim A.Ş. çatısı altında çalışmalarını sürdürüyor.