Haber

PTT’den 2024 Personel Alımlarına İlişkin Duyuru Geldi!

PTT personel alım süreci kamuoyun gündeminde büyük yer kaplamaya devam ederken, “PTT personel alımı ne zaman, başvuru nasıl yapılır, hangi illerde yapılıyor?” gibi sorulara yanıt geldi. PTT yapmış olduğu duyuru ile birlikte ertelendiğini açıkladı. Ayrıntılar işte sizlerle...

PTT personel alımların geçici bir süreliğine ertelendiğini duyurarak, ilerleyen süreçlerde tekrar ilan açılacağını belirtti. Ertelemeye neden olarak, gelecekteki büyüme ve şubeleşme adımlarını planlamakta olduğuna dikkat çekildi.

PTT 10 Bin Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak?

PTT'den gelmiş olan duyuruya göre bünyesine en az 10 bin personel alımı yapması bekleniyordu ancak, PTT tarafından yapılan açıklamayla birlikte söz konusu alımların yeni iştirak şirketlerinin yapılanma ve yatırım süreçlerinin devam etmesi nedeniyle ertelendiği duyuruldu. Bu süreçte şirketin, gelecekteki büyüme ve şubeleşme adımlarını planlamakta olduğu vurgulayan PTT resmî web sitesi üzerinde konuyla ilişkin şu şekilde duyuruda bulundu;

PTT yetkilileri tarafından yayınlanan duyuruya göre söz konusu alımların ilerleyen dönemlerde tekrar gündeme geleceğini ve yeni bir ilan şeklinde yayımlanarak kamuoyuna duyurulacağı bilgisine ulaşıldı.

PTT Personel alım ilanı ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmek isteyen kişiler için duyurular PTT’nin resmî web sitesi üzerinden yayınlanacaktır. Yeni bir ilan yayınlanması durumunda ise haber kanalımızda yer verilecektir.