Haber

O ilçede Emekli Bayram İkramiyesi 7 bin TL Oldu!

31 Mart Seçimleri öncesinde vermiş oldukları sözü tuttuklarını belirten yetkililer Emekli Bayram İkramiyelerini 7 bin TL’ye çıkardıklarını açıkladı! Detaylar işte sizlerle...

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar emekli bayram ikramiyeleri ile açıklama yaparak, “5 bin TL olarak ödenen bayram ikramiyelerini genel başkanımızın talimatı doğrultusunda 7 bin TL’ye çıkardık. En düşük emekli maaşı olarak 10 bin TL alan tüm emeklilerimizin kazancını asgari ücrete tamamlıyoruz” diyerek bayram öncesi ilde ikamet eden vatandaşlara müjdeyi verdi!

Ceyhan’da emekli bayram ikramiyeleri yükseldi!

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Ceyhan Belediyesi Toplantı Salonu’nda belediye tarafından ikramiye verilen emeklilerle bir araya gelerek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in talimatıyla 7 bin TL’ye çıkardıklarını açıkladı.

Belediye Başkan Aydar, 31 Mart Seçimleri öncesinde vermiş oldukları sözü tuttuklarına dikkat çekerek, “31 Mart öncesinde Ceyhan’da emeklilerin yanındayız demiştik” diyerek, 5 bin TL olan bayram ikramiyelerini genel başkanın talimatı dahilinde 7 bin TL’ye çıkardıklarını açıkladı.

Aydar, “en düşük  emekli maaşı olarak 10 bin TL alan tüm ihtiyaç sahibi emeklilerimizin kazancını bu ay asgari ücrete tamamlayarak yanında olduk” diyerek, “Tüm emeklilerimize huzurlu ve mutlu bayramlar diliyorum” dedi.

5 yıl boyunca tüm bayramlarda Ceyhan Belediyesi olarak en düşük emekli maaşını asgari ücrete tamamlayacaklarını sözlerinde yer veren Aydar, “Sosyal-demokrat belediyecilik açısından bunu çok önemsiyorum” diyerek, Ceyhan Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesi 2 bin 750 emekliye ikramiye verileceğini açıkladı.