Haber

Netflix Üyelik Ücretlerine yüzde 30 Zam Geldi!

Oldukça fazla kullanıcı sayısına sahip olan dijital yayın platformu Netflix, Türkiye’deki fiyatlarına yılın ikinci zammını yaptı! Netflix Üyelik Ücretlerine gelen yüzde 30’luk zamdan sonra yeni paket fiyatları işte sizlerle...

Online dizi ve film izleme platformu Netflix, Türkiye fiyatlarına ocak ayında yaptığı zam sonrasında yeni bir zam daha yaparak yeni zamlı fiyatlarını kamuoyuna duyurdu. Netflix Ocak ayında yaptığı zam sonrasında yeni en düşük paket fiyatı ise 149,99 TL oldu.

Netflix Üyelik Ücretleri Ne Kadar Oldu?

Yaklaşık 6 ay sonra yeniden zam yapma kararı alan Netflix son zam kararıyla birlikte platformdaki abonelik ücretleri şu şekilde;

en ucuz temel planın ücreti yüzde 25 119,99 TL’den 149,99 TL’ye,

Standart Plan fiyatı yüzde 30 zamla 176,99 TL’den 229,99 TL’ye,

Özel Plan ücretleri ise yüzde 30 artışla 229,99 TL’den 299,99 TL’ye yükseldi.

Netflix’teki paketleri video kalitesi, çözünürlük ve aynı anda zamanda birkaç farklı ekranda izleme ve indirme gibi özelliklere göre değişmektedir. Mesela Temel Paket’te 720P çözünürlük, reklamsız ve 1 cihaz, Standart Paket’te 1080P çözünürlük, reklamsız ve 2 cihaz, Özel Paket 4K+HDR çözünürlük, 6 cihaz ve konumsal ses özellikleri sunuyor.

Zamlar Ne Zaman Yansıyacak?

Netflix tarafından yayınlanan zam, platforma yeni abone olacak kullanıcılar hemen Mevcut üyelere ise aylık kullanım süresi bittikten sonra yansıtılacak.