Haber

İnternete Zam Haberi Verildi! O Hizmet Sağlayıcısı Artışı Duyurdu!

TürkNet, abonelik ücretlerinde artış yapacağını duyurdu! TürkNet’in abonelik ücretlerindeki artış ise sosyal medyada da gündem konusu oldu. TürkNet’in Sosyal medya tepkiye neden olan artışı ile ilgili bilgiler işte sizlerle...

TürkNet Fiyatlarının 15 Temmuz İtibariyle Artış Yaşayacak!

Türkiye’nin en yaygın kullanılan internet hizmet sağlayıcılarından birisi olan TürkNet, taahhütsüz internet paketlerindeki abonelik fiyatlarının 15 Temmuz tarihi itibariyle artış yaşayacağını duyurdu.

Şirketin yapmış olduğu resmi açıklaması ile birlikte, TürkNet’in internet abonelik fiyatlarının 399,90 TL’den 499,90 TL’ye çıkacağı bilgisi verildi.

Yapılan açıklama sonrasında, TürkNet’e yeni abone olmuş kullanıcıların zamlı fiyatlardan hemen etkilenip etkilenmeyeceği ise merak konusu oldu.

Yeni Aboneler Zamdan Etkilenecek Mi?

Bu yılın başında 299 TL’den başlayan abonelik fiyatları 399 TL’ye yükselten Türknet yeni yapmış olduğu duyuru ile birlikte, 15 Temmuz itibarıyla, taahhütsüz internet bağlantılarının 499,90 TL olacağını duyurdu. Yapmış olduğu duyurusunda, “12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı” kampanyası kapsamında vatandaşlar, 399,90 TL’den 1 yıllık internet ücretini peşin ya da taksitli olarak ödeyebileceklerini ve TürkNet’e yeni abone olan kullanıcıların, zamlı fiyatlardan hemen etkilenmeyecekleri bildirildi. Yapılan açıklamalara göre, yeni aboneler, ilk üç aylık faturalarını 399,90 TL’den sonraki faturalarını 499,90 TL olan yeni fiyattan ödeyecek.