Haber

Faizsiz, yüzde 25 İndirimli Konut Satışları Başladı! Bu Kampanya Kaçmaz!

Ev sahibi olmak isteyen kişilere müjde! Yeni konut kampanyası dahilinde, konut alımlarında yarısı peşin, kalan yarısını 24 ay sonra ödeme, ara ödeme seçeneği aylık taksit şeklinde ödeme seçenekleri gibi birçok avantaj sunuluyor. Detaylar işte sizlerle...

Kredi faizlerinin tavan yaptığı şu günlerde, ev almak isteyen kişilere birbirinden farklı avantajlar sunan şirketlerin konut kampanyaları devam ederken, aralarında en avantajlı kampanya Sur Yapı’dan geldi. Sur Yapı konut alımlarında dört farklı ödeme seçeneği sunarak konut alımını kolaylaştırıyor.

Konut Alımlarında Sunulan Avantajlar Neler?

Dört farklı ödeme yöntemi kapsamında, ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyen vatandaşlara ara ödemeler, peşinat ve taksit imkanı sunan kampanya ile birlikte büyük avantaj sunan Sur Yapı’nın konut kampanyası ile ilgili bilgiler, Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas’tan geldi. Elmas, kampanyanın bankasız ve kefilsiz olarak 4 farklı ödeme alternatifinden oluştuğunu dile getirerek, konut kampanyası ile ilgili şu bilgileri aktardı;

  1. Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı,
  2. Yüzde 25 peşinat vade farksız 6, 12 ve 24’üncü aylarda ara ödeme
  3. Yarısı peşin, kalan yarısı da 24 ay sonra ödeme imkanı sağlıyoruz.
  4. Yüzde 25 peşinat, 1.29 vade ve 72 aylık sabit artan taksit seçenekleriyle ödeme imkanları sunulacağını açıkladı.

Konut Kampanyası Hangi İli Kapsıyor?

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, avantajlı ödeme seçenekleriyle sundukları kampanyanın “Cevher Ümraniye ve Sur Yapı Antalya” projelerini kapsadığını dile getirerek, Sur Yapı Vitrin Antalya, “Akıllı Şehir” olma özelliğine sahip ve içerisinde yer alan modern şehir imkanlarını doğanın güzellikleriyle birlikte sunuluyor sloganıyla, Projenin en dikkati çekici etaplarından olan sitede 77–126 metrekare aralığındaki 2+1 ve 3+1 bahçeli daireler, parkları ve yüzme havuzları yer aldığını açıkladı.

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesini Antalya’da hayata geçirileceklerini dile getiren Elmas, 2020’den bu zamana kadar konut teslimlerine aralıksız devam ettiklerine dikkat çekerek, Sur Yapı Antalya, evleri, sokakları, parkları, bahçeleri, dükkanları, mağazaları ve Alışveriş Caddesi’yle yaşayan bir kente dönüştüğünü ve Antalya’nın yeni yaşam merkezi haline geldiğini belirtti.