Haber

Bakan Uraloğlu açıkladı! Emeklilere Yüzde 20 indirim uygulanacak!

Emeklilere yeni müjde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan geldi! Uraloğlu, sadece emeklilere özel PTT’de yüzde 20 indirim fırsatı sunulacağını açıklayarak kamuoyuna duyurdu. Detaylar işte sizlerle...

Sözlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının “Emekliler Yılı” olarak ilan edildiğini dile getiren Bakan Uraloğlu, emeklilere yüzde 20 kargo indirim kampanyasının başladığını açıkladı. Üstelik söz konusu kampanyadan tüm emekliler yararlanabilecek. ”Peki kampanya ile ilgili bilgilere nasıl ulaşılabilir? Kampanya şartları neler?” gibi soruların yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Emeklilere Büyük Avantaj!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT’nin emeklilere yönelik başlattıkları kargo indirimi kampanyası ile ilgili açıklama yaparak şu bilgileri aktardı;

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Posta, kargo, bankacılık ve aynı zamanda da e-ticaret alanlarında ülkenin dört bir yanında hizmet sunan PTT ile işbirliği çerçevesinde yeni kampanya başlattıklarına dikkat çekerek, emekli vatandaşlar için büyük avantaj sunacak olan kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirim kampanyasından bütün emekli vatandaşların yararlanabileceğini açıkladı.

Yüzde 20 İndirim Kampanyasının Detayları Nedir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının “Emekliler Yılı” olarak ilan edildiğini dikkat çeken Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Biz de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak emeklilerimiz için kampanyalarımıza devam ediyoruz. Emeklilere, Trenlerde ve şehirlerarası otobüslerde sunula indirim kampanyalarını devam  ederken, Şimdi de PTT ile yapılan anlaşma kapsamında, emekli vatandaşlarımıza yönelik standart taşıma ve adrese teslim hizmetlerde ayda en fazla 5 adet olmak koşuluyla, yurtiçi varışlı kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirim kampanyası başlatmış olduk” dedi.

Bankan Uraloğlu, kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirim kampanyasından yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar için şu bilgileri vererek detayları aktardı.

Uraloğlu, “emekli vatandaşlarımız PTT iş şubelerine giderek, T.C. kimlik numaralarını ibraz etmeleri ile birlikte söz indirimden doğrudan yararlanabilir” dedi.

Yüzde 20 indirim kampanyası ile ilgili daha kapsamlı bilgileri PTT’nin resmi internet sitesi üzerinden ya da PTT şubelerinden ulaşarak ayrıcalıklı bu fırsattan yararlanabilirsiniz.