Haber

Acil Nakde İhtiyacı Olanlara Müjde! Birçok Banka 50 Bin TL’ye Kadar Sıfır Faizli Kredi Veriyor!

Bankalar müşteri portföyünü genişletmek adına yeni kampanyalar düzenlemeye devam ederken, birçok banka sıfır faizli kredi seçenekleriyle dikkatleri çekti. İşte sizlerle 50 bin TL’ye kadar sıfır faizli kredi imkânı sunan bankların listesi ve kampanya detayları…

Acil nakde ihtiyaç duyan vatandaşlar çareyi bankalarda ararken, kamu ve özel banklar tek tek faizsiz kredi kampanyalarını duyurdu. “Peki faizsiz kredi sunan bankalar hangisi? Faizsiz kredi kullanmak için gerekli şartlar neler?” gibi soruların yanıtlarını haberimizin devamında bulabilir.

Bankaların Sunduğu Sıfır Faizli Kredi Kampanyalar Devam Ediyor!

Bankalar müşteri portföyünü genişletmek adına yeni kampanyalar düzenleyen bankaların faizsiz kredi kampanyaları şu şekilde;

İŞ BANKASI

İş bankası İşCep aracılığıyla müşteri olan yeni müşterilerine 25 bin TL’ye kadar 3 ay vadeli taksitli nakit avans fırsatı sunuyor.

ENPARA

Enpara yeni müşterilerine özel 3 ay vadeli 10 bin TL faizsiz kredi seçeneği sunuyor.

TEB

TEB’te yeni müşterilerine özel “Hoş Geldin” Kampanyası ile dikkatleri çeken bankalar arasında yer alıyor. TEB’in yeni müşterileri için düzenlemiş olduğu kampanyada, 6 ay vadeli ve sıfır faizli 25 bin TL kredi imkânı sunulacağını duyurdu

AKBANK

Akbank’ta yeni müşterilerine 6 ay vadeli 20 bin TL sıfır faizli kredi sunuyor. Ayrıca, 25 bin TL’ye kadar taksitli avans seçeneği sunuyor.

DenizBank

Yeni müşterilere 6 ay vadeli 10 bin TL sıfır faizli kredi veren bankanın söz konusu kampanya 31 Ekim’e kadar devam edecek.

QNB Finansbank

Yeni müşterilere 6 ay vadeli ve sıfır faizli 20 bin TL kredi imkânı sunan, QNB Finansbank, 25 bin TL’ye kadar taksitli nakit avans imkanı sunuyor.

GARANTİ BBVA

Garanti BBVA 6 ay vadeli sıfır faizli 20 bin TL kredi imkanına ek olarak 25 bin TL’ye kadar faizsiz 3 taksitli nakit avans sunuyor.

Söz konusu kampanyalarla ilgili daha kapsamlı bilgilere bankaların resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.