Haber

2023 Torba yasası: Taşeron işçilere müjde geldi!

Torba Yasada hangi taşeron kadroları alınacak merak ediliyor. Konu ile ilişkili kamuda çalışan taşeron işçiler kadroya geçecek mi şeklinde araştırmalar yapılıyor.

Kit taşeron kadrosunda çalışanlar için taşeron kadro haberleri oldukça merak konusu oluyor. Kamuda çalışan taşeron işçiler kadroya geçecek mi şeklinde soruların cevabı ise ayrıca bekleniyor. Peki, kamuda çalışan taşeron işçiler kadroya geçecek mi?

Taşerona kadro ne zaman gelecek ve kamuda çalışan taşerona kadro verilecek mi? Tüm bu sorular; karayolları taşeron işçileri, şeker fabrikası taşeron işçileri, PTT taşeron işçileri, kit taşeron işçileri ve belediye taşeron kadrosunda çalışanlar tarafından merakla takip ediliyor.

Torba yasada kadro olamayan taşeron işçilere müjde verildi

Torba Yasada taşeron işçileri kadro verilecek mi soruları sorulmaya devam ediyor. Türkiye'de taşeron işçilerin hakların korunması ve istikrarlı bir çalışma ortamı sağlığına bilmesi için hız kesmeden çalışmalar devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, konu ile ilişkili gerekli çalışmaları yaptıklarını bildirdi.

Yapılan yeni Torba Yasası içinde ek kadro çalışmaları ile ilgili ayrıntılarda yer alıyor. Taşeron işçilerin kadroya girememesi konusunda çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor. Kendisini güvence altına almak isteyen taşeron işçiler için ise ümit verici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

2023 torba yasası ile taşeron işçiler için beklenen haber geliyor

Taşeron işçilerin bekledikleri haber 2023 Torba Yasası ile nihayete erecek. Yasayla birlikte taşeron işçilerin hakları korunması adına ve işçilerin daha adil çalışma koşullarını sağlayabilmek hedefleniyor. Taşeron işçilerin uzun bir süredir seslerini duyurmak istedikleri konular düzensiz çalışma saatleri, düşük ücretler ve güvensiz bir gelecek konuları hakkındaydı.

Taşeron işçiler için beklenen haber 2023 Torba Yasası ile yeniden gündeme geldi. Yeni yasayla taşeron işçiler için daha fazla güvence sağlanabilecek. Ayrıca yeni yasa taşeron işçileri diğer çalışanlardan ayırt etmeksizin eşit haklara sahip kılacak. Yasanın getirdiği imkanlardan birisi de uzun süreli istihdam garantisi sağlaması ve taşeron işçilerin daha iyi sosyal haklar elde etmesi şeklinde oluyor.